36 - 50 mm gaten boren in beton

8 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 36 t/m 50mm gaten in beton kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in beton te boren dan alleen de traditionele betonboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Onze service gaat verder dan bij andere aanbieders! Door in deze categorie te vergelijken spaart u zich een hoop tijd uit en weet u exact wat er te koop is in dikte en lengtematen. We bieden veel verschillende soorten betonboren aan waaronder de SDS-plus boor die veelal gewoon SDS-boor wordt genoemd, de SDS-max boor voor het zwaardere werk, maar ook de lange betonboor is bij ons uit voorraad leverbaar.

 

SDS-max 4-snijder hamerboor 36 t/m 50 mm

De SDS-max 4-snijder hamerboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-max boorkop. De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor. Dit is de premium kwaliteit, de allerbeste hamerboor.

Alle betonboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere betonboor waarbij u niet alleen de betonboor 36 t/m 50mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar.