Beton boren

Beton boren

Beton boren

Met beton boren kun je in verschillende materialen een gat boren. Deze verschillende materialen zijn steen, voegen, baksteen, cellenbeton, gips en pleisterwerk maar ook hardere materialen zoals harde steensoorten, beton en gewapend beton.

Wanneer je in de hardere materialen wilt boren is het belangrijk dat je over de juiste boren beschikt. Gebruik bij het boren in harde steensoorten, beton en gewapend beton dan ook de juiste beton boren. Wanneer er niet de juiste boor gebruikt wordt kan het zijn dat er ongewenste schade ontstaat. In onze webshop bieden wij verschillende beton boren aan die uitermate geschikt zijn om te boren in beton.

Hoe herken je een boor voor beton?

Een beton boor is niet zomaar een boor en is redelijk makkelijk te herkennen als je let op een aantal factoren. Als eerste kun je een beton boor herkennen aan zijn kleur. Een beton boor is donkerder van kleur in tegenstelling tot de zilverboren die voor metaal worden gebruikt. Naast dat een beton boor een andere kleur heeft is deze boor ook te herkennen aan zijn gewicht. Omdat een beton boor hard metaal bevat, is deze zwaarder dan de meeste boren. 

normale betonboor

Wanneer moet je kiezen voor en beton boor?

Wanneer je in verschillende materialen moet boren is het de overweging waard om voor een beton boor te kiezen in plaats van een steenboor. De reden hiervoor is dat je met een beton boor ook in steen kunt boren. Deze beton boren zijn in aanschaf wat duurder maar zoals al eerder gezegd kunnen deze voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo hoef je niet meerdere boren aan te schaffen voor je klus.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »