Dunne metaalboortjes

  • Geplaatst op
  • 0
Dunne metaalboortjes

Ook alle dunne metaalboortjes zijn uit voorraad leverbaar.

Dunne metaalboortjes , ook wel dunne ijzerboortjes genoemd , zijn lastig te vinden. In de meeste winkels houdt het bij een dikte van 1 mm wel op. Bij boorkopen.nl vindt u dunne metaalboortjes tot 0,3 mm. De dikte loopt daarna met een tiende millimeter op , dus 0,3 mm , 0,4 mm , 0,5 mm , 0,6 mm , 0,7 mm , 0,8 mm , 0,9 mm , en ook na 1 mm loopt dit zo door. Dunne metaalboortjes worden veel gebruikt door horlogemakers , maar worden ook veel toegepast in bijvoorbeeld de modelbouw en ander precisie werk.

Dunne metaalboortjes zeer breekbaar

U zult begrijpen dat deze dunne metaalboortjes zeer kwetsbaar zijn. De allerdunste ijzerboortjes breken bijna af als je er naar kijkt , dus deze kunnen alleen gebruikt worden door mensen met zeer vaste hand. De door ons geleverde exemplaren hebben de dikte van voor tot achter. Er bestaan ook boortjes met een verdikte schacht , maar deze leveren wij niet. Let er bij het boren op dat u zeker een veiligheidsbril draagt.

Dunne ijzerboortjes uit voorraad leverbaar

Al deze dunne boortjes zijn uit voorraad leverbaar , ze zijn er per stuk , maar ook in grootverpakkingen per 10 stuks. In deze categorie kunt u ze vinden.

Dunne metaalboortjes kopen? Boorkopen.nl

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »