Kleine boor

Filters
16 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een kleine boor? Het vinden van een kleine boor is erg lastig, vooral fysieke winkels zullen deze niet snel in hun assortiment hebben. Bij Boorkopen.nl kunt u terecht voor bijna elke kleine boor en speciaal voor u hebben we onze kleine boren in deze categorie geplaatst. In deze categorie vindt u onze kleine boren die geschikt zijn om te boren in de meest voorkomende metaalsoorten.

Kleine boren zijn breekbaar

Wanneer u aan de slag gaat kleine boren, let er dan op dat deze heel breekbaar zijn. Deze is zelfs zo klein dat u ze soms amper kunt zien als ze bijvoorbeeld vallen. Deze kleine boren hebben geen dikkere schacht, maar zijn over de hele lengte dezelfde maat. 

Andere soorten van de kleine boor

Bent u op zoek naar andere soort van de kleine boor? Wellicht zijn deze kleine titaniumboren geschikt voor uw klus. Daarnaast hebben we ook kleine betonboren, steenboren of houtboren in ons assortiment. Deze zijn niet zo klein als de metaalboren, maar meestal is het voor deze soorten materialen ook niet nodig om met een kleine boor aan de slag te gaan.

Kleine boor kopen? Boorkopen.nl