Filter uw productenSpeedboor 22 mm
✅ Snel boren in zachte houtsoorten.
✅ Geschikt voor gebruik in normale (accu) boormachine.
✅ Speedboren kopen ? Boorkopen.nl
Speedboor 22 mm extra lang
✅ Lange speedboor (400mm).
✅ Snel boren in zachte houtsoorten.
✅ Geschikt voor gebruik in normale (accu) boormachine.
✅ Speedboren kopen ? Boorkopen.nl
Pagina 1 van 1

platte houtboor 22 mm

Deze platte houtboor 22 mm is vervaardigd uit extra gehard staal met een geslepen snijvlak en is rechtssnijdend , is voorzien van een centreerpunt en wordt ook wel speedboor of vlinderboor genoemd.
Deze houtboor heeft het quicklock systeem voor snelle aanspanning in uw apparaat.
Het zeskant quicklock systeem zorgt er tevens voor dat de boor niet kan slippen in uw boormachine.
Deze houtboor wordt gebruikt met een hoog toerental en dankt zijn naam aan zijn vorm , de meeste houtboren hebben een ronde vorm.

Door de hoge snelheid is er kans op splintervorming aan de achterzijde van uw werkstuk. Om dit te voorkomen kunt u boren totdat de punt net aan de achterkant uit het werkstuk komt en dan vanaf de andere kant boren , dit geeft een mooier afgewerkt resultaat.

Goedkoop een goede kwaliteit 22mm platte houtboor kopen ?

Bij boorkopen.nl kunt u een 150mm lange en 400 mm lange 22mm platte houtboor van goede kwaliteit kopen en zeer goedkoop.
Met de toegepaste staffel kortingen kunt u deze houtboor zelfs nog goedkoper kopen.
Hier vindt u alle speedboren of wellicht heeft u voor uw toepassing meer aan een machinale houtboor , een slangenboor oftewel balkenboor , een hardhoutboor of een forstner boor , deze kunt u bij ons ook allemaal kopen.
Ook kunt u kijken in het overzicht met alle houtboren.

Om het u nog makkelijker te maken hebben wij in deze webshop ook een categorie waar u kunt kiezen op dikte houtboor , hier ziet u in één oogopslag alle opties houtboren op dikte gesorteerd.
Zoals u kunt zien is de platte houtboor 22 mm verkrijgbaar in twee lengtes. Indien dit niet genoeg is bieden we ook nog 2 maten verlengstukken aan om uw platte houtboor 22 mm nog langer te maken. Houdt er altijd rekening mee dat een gedeelte van de boor in de boormachine verdwijnt omdat deze aangespannen dient te worden , zodoende heeft u nooit de complete lengte tot uw beschikking.

U wilt een goede kwaliteit 22 mm platte houtboor kopen voor een goede prijs? Boorkopen.nl  
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »