Centerboor

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1
Centreerboor 1 mm
Centreerboor 1 mm
€5,19
Centreerboor 1,6 mm
Centreerboor 1,6 mm
€5,19
Centreerboor 2 mm
Centreerboor 2 mm
€5,19
Centreerboor 2,5 mm
Centreerboor 2,5 mm
€6,29
Centreerboor 3,15 mm
Centreerboor 3,15 mm
€6,89
Centreerboor 4 mm
Centreerboor 4 mm
€9,95
Centreerboor 5 mm
Centreerboor 5 mm
€13,89
Centreerboor 6,3 mm
Centreerboor 6,3 mm
€17,95

Ontdek onze uitgebreide selectie centerboren in deze categorie. Een centerboor, ook bekend als centreerboor, is een essentieel gereedschap gemaakt van HSS-geslepen metaalboor van hoogwaardig sneldraaistaal. Met deze precisieboor kunt u nauwkeurige gaten boren in verschillende metaalsoorten, voornamelijk ongelegeerde staalsoorten zoals plaatstaal, constructiestaal en gietijzer. Gebruik de centerboor in combinatie met boorolie voor een lange levensduur.

Het correct gebruiken van een centerboor vereist enige vaardigheid en precisie. Het is belangrijk om de centerboor loodrecht op het oppervlak van het werkstuk te houden om een nauwkeurig gecentreerd gat te creëren. Bovendien moet de boorsnelheid consistent en gecontroleerd zijn om te voorkomen dat het werkstuk beschadigt.

Onze centerboren zijn beschikbaar in diverse maten. Het is belangrijk om de verschillende maten in deze categorie te bekijken en te beslissen welke centerboor u nodig heeft voor uw project of zelfs projecten. Bekijk ons aanbod en vul uw bestelling aan met onze andere producten.

Koop uw centerboren bij Boorkopen.nl

Bij Boorkopen.nl bieden wij een groot assortiment boren aan, waaronder centerboren. In deze categorie treft u onze centerboren aan in diverse diameters. Zowel dunne centerboren van 1 mm, tussenmaten en dikke centerboren van 6,3 mm koopt u bij ons. Koop vandaag nog uw centerboor en laat u overtuigen van de goede kwaliteit! Naast een goede kwaliteit boren beschikken wij over een eigen grote voorraad. Zo weet u dat uw bestelde centerboren altijd direct leverbaar zijn, wij leveren immers alleen uit voorraad.

Centerboor kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl!