27 - 35 mm gaten boren in beton

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1
Betonboor 27 - 35 mm.


Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 27 t/m 35mm gaten in beton kunt boren.
Er komen meer boren in aanmerking om in beton te boren dan alleen de traditionele betonboor.
Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus , staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Onze service gaat verder dan bij andere aanbieders! Door in deze categorie te vergelijken spaart u zich een hoop tijd uit en weet u exact wat er te koop is in dikte en lengtematen.

De verschillende soorten betonboren die we aanbieden zijn:

standaard betonboor

SDS boor

betonboor 4-snijder

hamerboor


SDS-plus 4-snijder betonboor 27 t/m 35 mm

De SDS-plus 4-snijder betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop.
De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor.
 

SDS-max 4-snijder hamerboor 27 t/m 35 mm

De SDS-max 4-snijder hamerboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-max boorkop.
De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor.
Dit is de premium kwaliteit , de allerbeste hamerboor.

Alle betonboren staan ook op de pagina met het complete overzicht betonboren waarbij u niet alleen de betonboor 27 t/m 35mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar.