15 mm gaten boren in steen

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
Steenboor 15 mm
Steenboor 15 mm
€5,69
Betonboor 15 mm
Betonboor 15 mm
€6,99
Steenboor 15 mm.


Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 15mm gaten in steen kunt boren.
Er komen meer boren in aanmerking om in steen te boren dan alleen de traditionele steenboor.
Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus , staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt , in dit geval dus de steenboor 15mm , betonboor en de SDS-plus betonboor.

Steenboor 15 mm

De 15mm steenboor is de goede boor wanneer u wilt boren in zachte steensoorten zoals baksteen , cellenbeton , kalkzandsteen of gips. Een lange steenboor in deze maat is er niet , indien gewenst kunt u dan de sds-betonboor nemen waarin langere boren leverbaar zijn.
De steenboor is de goedkoopste optie , maar wellicht niet de beste.

Betonboor 15 mm

De 15mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton , maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.

SDS-plus betonboor 15 mm

De 15mm SDS-plus betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in twee lengtes , ook de extra lange van 250 mm.

Alle steenboren staan ook op de pagina met het complete overzicht steenboren , waarbij u niet alleen de steenboor 15 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar.


Steenboor kopen? Boorkopen.nl