Steen boren

Filters
22 ProductenPagina 1 van 1
Steenboor 3 mm
Steenboor 3 mm
€2,49
Steenboor 3,5 mm
Steenboor 3,5 mm
€2,49
Steenboor 4 mm
Steenboor 4 mm
€2,69
Steenboor 4,5 mm
Steenboor 4,5 mm
€2,69
Steenboor 5 mm
Steenboor 5 mm
€2,69
Steenboor 5,5 mm
Steenboor 5,5 mm
€2,79
Steenboor 6 mm
Steenboor 6 mm
€2,99
Steenboor 6,5 mm
Steenboor 6,5 mm
€2,99
Steenboor 7 mm
Steenboor 7 mm
€2,99
Steenboor 8 mm
Steenboor 8 mm
€3,29
Steenboor 9 mm
Steenboor 9 mm
€3,59
Steenboor 10 mm
Steenboor 10 mm
€3,89
Steenboor 11 mm
Steenboor 11 mm
€4,19
Steenboor 12 mm
Steenboor 12 mm
€4,49
Steenboor 13 mm
Steenboor 13 mm
€4,79
Steenboor 14 mm
Steenboor 14 mm
€5,39
Steenboor 15 mm
Steenboor 15 mm
€5,69
Steenboor 16 mm
Steenboor 16 mm
€6,49
Steenboor 18 mm
Steenboor 18 mm
€7,95
Steenboor 20 mm
Steenboor 20 mm
€8,95
Steenboor 22 mm
Steenboor 22 mm
€10,49
Steenboor 25 mm
Steenboor 25 mm
€13,49

Steen boren kopen doet u vanzelfsprekend in onze webshop. U treft hier zeer goede kwaliteit steen boren aan op voorraad en zeer scherp geprijsd. Alle maten van 3 tot en met 25 millimeter kunt u bij ons uit grote voorraad kopen. De voorraad steen boren die u bij de producten ziet staan, is het daadwerkelijke aantal dat wij in ons eigen magazijn hebben liggen. Dat is dus ideaal voor de klussers onder ons die de producten snel in huis willen hebben. Wij bieden alleen de standaard lengte steen boren aan. Uiteraard kunt u bij ons wel langer boren kopen waarmee u in steen kunt boren, echter bent u dan aangewezen op onze SDS boren. In principe zijn dit beton boren. Goed nieuws; met een betonboor is het uiteraard geschikt en zelfs gemakkelijker om te boren in zachte- en zelfs harde steensoorten.

Toepassing steen boor

Een steen boor is in feite een betonboor van een mindere kwaliteit en is geschikt voor het boren in zachte steensoorten zoals baksteen, cellenbeton, kalkzandsteen of bijvoorbeeld gipsplaten. Het is de bedoeling dat u deze steen boor roterend gebruikt in een boormachine of accuboormachine met standaard (snelspan) boorkop. Onze steen boren zijn in diverse diktes te bestellen vanaf 3 mm tot en met 25 mm met diverse tussenmaten. Hierboven ziet u al onze standaard korte steen boren op volgorde qua dikte staan. De dikkere maten van de steen boor die u bij ons kunt kopen zijn afgedraaid op 13 millimeter, zo passen ze altijd in uw standaard boormachine (mits de kop 13 mm is, meet dit altijd eerst na voordat u besteld!). Bent u van plan om een gat te boren in hardere steen soorten? Dan is het een beter idee om een goede kwaliteit beton boor aan te schaffen. Daarnaast kunt u met deze boor ook in beton boren waardoor deze boor geschikt is voor meerdere doeleinden. Met een steen boor is het helaas niet mogelijk om te boren in harde steensoorten en beton. Doe dit dan ook absoluut niet! Heeft u dus boorwerk in steen en beton? Neemt u dan bij voorkeur een beton boor. Gaat tijdens het boren uw boor niet meer lekker door het materiaal, stopt u dan en controleer of er bijvoorbeeld metaal zit waar u boort, wanneer u op metaal boort dan zal de steen boor verbranden. Bij het boren in gewapend beton, dus beton in combinatie met metaal, dient u een 4-snijder betonboor te gebruiken. Dit is de enige boor die het aankan om door dit materiaal te boren.

steenboor

We hebben speciaal voor u al onze steen boren gesorteerd op dikte. Dit maakt het voor u eenvoudig om in een oogopslag te zien welke maten van de steen boor wij in ons assortiment aanbieden. In deze categorie staat alles netjes gerangschikt op dikte. Onze service gaat verder dan bij andere aanbieders! Door in deze categorie te vergelijken spaart u zich een hoop tijd uit en weet u exact wat er te koop is in dikte en lengtematen. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste boor voor het boren in steen.

Hoe herken ik de steen boor?

Elke boor heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Toch lijken beton- en steen boren verbazingwekkend veel op elkaar en zijn deze boren gemakkelijk door elkaar te halen. Toch zijn er een aantal kenmerken waarmee u deze boren kunt onderscheiden. De kop van de steen boor is vrij stomp en heeft twee snijvlakken die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal dan de boor zelf. Betonboren hebben in tegenstelling tot de steen boren een kop die is gemaakt uit harder materiaal. Wanneer u met een steen boor wilt boren in beton zal de kop verbranden en is de boor onbruikbaar. Een handig visueel hulpmiddel dat in de meeste gevallen opgaat is dat de steen boor lichter van kleur is. Verder heeft de kop altijd dezelfde kleur als de boor, bij een betonboor zit daar vaak verschil in. Onderstaand ziet u de duidelijke kleurverschillen van onze boren. 

  Steen boor  Beton boor  SDS plus boor
kleur steenboorkleur betonboorsds steenboor

Om het u nog eenvoudiger te maken hebben wij een video opgenomen waarin we onze verschillende steen boren en beton boren laten zien. Bekijkt u onderstaande video om een nog duidelijker beeld te krijgen van de verschillen van deze boren. We leggen u ook bij elke boor kort uit voor welke toepassingen deze boren geschikt zijn. Dat is een win-win situatie voor u. U weet de verschillende steen boren en beton boren uit elkaar te houden en u beheert alle kennis over welke steen boor u het beste kunt gebruiken voor uw klus.

Goede kwaliteit steen boren bij Boorkopen.nl

Bij ons kunt u uitsluitend goede kwaliteit steen boren kopen van het merk Labor. Labor garandeert de kwaliteit van de steen boor en door onze goede banden met de leverancier worden eventuele klachten altijd direct opgelost. Wilt u een goede kwaliteit boren voor steen kopen die wij niet in het assortiment hebben? Laat het ons weten, we kunnen alle steen boren van goede kwaliteit snel leveren en vaak al binnen enkele werkdagen of soms al direct vanuit de voorraad van de leverancier. De meest toegepaste kunt u bij ons echter direct uit onze grote voorraad kopen.

Goede kwaliteit steenboren

Een goede kwaliteit steen boor kopen? Boorkopen.nl voor al uw steen boren.