Zaagblad decoupeerzaag hardhout 75mm 15 TPI longlife
✅ Zaagblad decoupeerzaag voor hardhout met T-aansluiting
✅ Vertanding 15 TPI longlife Bi-metaal
✅ Werklengte 75mm
✅ Prijs is per verpakking van 5 stuks
Zaagblad decoupeerzaag hardhout 125mm 6 TPI longlife
✅ Decoupeerzaagjes voor hardhout met T-aansluiting
✅ Vertanding 6 TPI longlife Bi-metaal
✅ Werklengte 125mm
✅ Prijs is per verpakking van 5 stuks
Pagina 1 van 1

Zaagblad decoupeerzaag hardhout

In deze categorie vindt u speciaal ontwikkelde decoupeerzaagjes voor hardhout. Wanneer u zaagjes wilt kopen om hardhout te zagen met een decoupeerzaag is het handig om te weten dat er verschillende soorten zijn. Door de verschillen te bekijken en de aankoop te baseren op de klus die u gaat uitvoeren voorkomt u teleurstelling.

Zo dient u rekening te houden het soort hardhout waarin u wilt gaan zagen , de dikte van het materiaal , of u een grove of fijne zaagsnede wenst enz. Ieder decoupeerzaag zaagblad voor hardhout heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

U heeft de keuze uit verschillende lengtes , diktes en aantal tanden per inch uitgedrukt in TPI. De standaard zaagjes voor hardhout hebben een werklengte van 50mm maar er zijn ook langere zaagjes. Het TPI getal van de decoupeer zaagjes bepaalt de grofheid , hoe hoger het getal , hoe fijner de vertanding. In dik en harder hout worden vaak de grove vertandingen gebruikt , voor met maken van fijne zaagsnedes dient het TPI getal van het zaagje zo hoog mogelijk te zijn.

Maak uw bestelling compleet en bekijk al onze decoupeerzaagjes en zaagbladen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »