Decoupeerzaagjes voor hardhout

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u speciaal ontwikkelde decoupeerzaagjes voor hardhout. Voordat u zaagjes aanschaft is het handig om te weten dat er diverse soorten zijn. Er zijn niet alleen diverse zaagjes die geschikt zijn voor andere type materialen, maar er bestaan ook verschillende zaagjes onder de hardhout decoupeerzaagjes. Door de verschillen te bekijken en de aankoop te baseren op de klus die u gaat uitvoeren voorkomt u teleurstelling.

Hardhout decoupeerzaag

Bent u van plan om te zagen in hardhout met een decoupeerzaag? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Zo dient u rekening te houden met het soort hardhout waarin u wilt gaan zagen, de dikte van het materiaal en of u een grove of fijne zaagsnede wenst. Elke hardhout decoupeerzaag heeft namelijk zijn eigen specifieke kenmerken. In deze categorie ziet u verschillende zaagjes voor hardhout. Hierin heeft u keuze uit diverse lengtes, diktes en aantal tanden per inch uitgedrukt in TPI. De standaard zaagjes voor hardhout hebben een werklengte van 50mm maar er zijn ook langere zaagjes.

TPI zaagblad decoupeerzaag voor hardhout

Het TPI getal van de zaagblad decoupeerzaag voor hardhout bepaalt de grofheid van de zaag. Hoe hoger het TPI getal, hoe fijner de vertanding. In dik en harder hout worden vaak de grove vertandingen gebruikt. Wenst u een fijne zaagsnede te maken in het materiaal, dan dient het TPI getal van het zaagje zo hoog mogelijk te zijn. 

Maak uw bestelling compleet en bekijk al onze decoupeerzaagjes en zaagbladen.