Zaagblad decoupeerzaag hout

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u speciaal ontwikkelde decoupeerzaagjes voor hout. Wanneer u zaagjes wilt kopen om hout te zagen met een decoupeerzaag is het handig om te weten dat er verschillende soorten zijn. Door de verschillen te bekijken en de aankoop te baseren op de klus die u gaat uitvoeren voorkomt u teleurstelling.

Zo dient u rekening te houden het soort hout waarin u wilt gaan zagen , de dikte van het materiaal , of u een grove of fijne zaagsnede wenst enz. Ieder decoupeerzaag zaagblad voor hout heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

U heeft de keuze uit verschillende lengtes , diktes en aantal tanden per inch uitgedrukt in TPI bij de aankoop van decoupeerzaagjes voor hout. De standaard zaagjes voor hout hebben een werklengte van 50mm maar er zijn ook langere zaagjes. Het TPI getal van de decoupeer zaagjes bepaalt de grofheid , hoe hoger het getal , hoe fijner de vertanding. In dik en harder hout worden vaak de decoupeerzaagjes met grove vertandingen gebruikt , voor met maken van fijne zaagsnedes dient het TPI getal van het zaagje zo hoog mogelijk te zijn.

Maak uw bestelling compleet en bekijk al onze decoupeerzaagjes en zaagbladen.