Zaagblad decoupeerzaag metaal

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u speciaal ontwikkelde decoupeerzaagjes voor metaal. Wanneer u zaagjes wilt kopen om metaal te zagen met een decoupeerzaag is het handig om te weten dat er verschillende soorten zijn. Door de verschillen te bekijken en de aankoop te baseren op de klus die u gaat uitvoeren voorkomt u teleurstelling.

Zo dient u rekening te houden het soort metaal waarin u wilt gaan zagen , de dikte van het materiaal , of u een grove of fijne zaagsnede wenst enz. Ieder decoupeerzaag zaagblad voor metaal heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

U heeft de keuze uit verschillende lengtes , diktes en aantal tanden per inch uitgedrukt in TPI. De standaard zaagjes voor metaal hebben een werklengte van 50mm en de langere zaagjes van 100mm. Het TPI getal van de decoupeer zaagjes bepaalt de grofheid , hoe hoger het getal , hoe fijner de vertanding. In dik en harder metaal worden vaak de grove vertandingen gebruikt , voor met maken van fijne zaagsnedes dient het TPI getal van het zaagje zo hoog mogelijk te zijn.

Maak uw bestelling compleet en bekijk al onze decoupeerzaagjes en zaagbladen.