13 mm gaten boren in beton

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 13mm gaten in beton kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in beton te boren dan alleen de traditionele betonboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. We bieden veel verschillende soorten betonboren aan waaronder de SDS-plus boor die veelal gewoon SDS-boor wordt genoemd, de SDS-max boor voor het zwaardere werk, maar ook de lange betonboor is bij ons uit voorraad leverbaar.

Betonboor 13 mm

De 13mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton, maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.
 
Betonboor 13 mm

SDS-plus korte en lange betonboor 13 mm

De 13mm SDS-plus korte of lange betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in twee lengtes, ook de lange van 250 mm.
 
SDS-plus betonboor 13 mm

Alle betonboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere betonboor waarbij u niet alleen de betonboor 13 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een betonboor 13 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 13 mm betonboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte betonboor 13 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur betonboor 13mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de betonboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De standaard betonboor is een prima boor om te boren in steen en normaal beton. Wanneer het materiaal harder wordt of als het belangrijk is om mooie ronde gaten te boren is het aan te bevelen om een 4-snijder betonboor aan te schaffen, deze zijn van veel betere kwaliteit en kunnen zelfs boren in gewapend beton. U moet dan wel uitwijken naar een andere dikte omdat 13 mm niet leverbaar als 4-snijder omdat het een niet veel gebruikte dikte is.

Betonboor 13 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.