In deze categorie vindt u zaagbladen voor de decoupeerzaag en de reciprozaag. Om goed te kunnen zagen met een decoupeerzaag of reciprozaag is het belangrijk om te weten dat er voor ieder materiaal verschillende zaagbladen bestaan en binnen ieder segment er ook nog veel verschil is in grofheid van de vertanding van het zaagblad, aangeduid in tpi. Zo zijn er zaagbladen voor zachthout, hardhout, metaal, laminaat, PVC, vezel/gips en universeel. Voor de TPI waarde geldt, hoe groter het getal, hoe fijner de vertanding, dus een zaagblad met een TPI van 10 heeft 10 tanden per inch. Ook is er nog verschil in lengte van het zaagblad, is de normale maat niet afdoende omdat u door dikker materiaal moet zagen, dan is het goed om te weten dat er ook langere varianten beschikbaar zijn.

Zaagblad decoupeerzaag

Een zaagblad voor een decoupeerzaag is er in zeer veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er zaagblaadjes voor hout, metaal en ook voor universele toepassingen. Ook is er in het zaagblad nog onderscheid in lengte en de vertanding. In de categorie 'zaagblad decoupeerzaag' hebben wij speciaal voor u een onderscheid gemaakt in de zaagbladen voor de diverse materialen. Zo kunt u heel eenvoudig de zaagbladen vinden die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld metaal of hardhout.

Zaagblad reciprozaag

Ook bij het zaagblad voor de reciprozaag zijn er verschillende uitvoeringen in lengte grofheid en toepassing voor bijvoorbeeld hout of metaal. In de categorie 'zaagblad reciprozaag' vindt u subcategorieën. In deze subcategorieën hebben wij een onderscheid gemaakt in de zaagbladen die geschikt zijn voor de diverse materialen. Op deze manier is het voor u heel eenvoudig om te achterhalen welke zaagbladen geschikt zijn voor bijvoorbeeld hout en welke geschikt zijn voor metaal.

Zaagbladen online kopen

U heeft zaagbladen nodig voor uw klus en u vraagt zich af waar u deze kunt kopen. Juist, online bij Boorkopen.nl! Zaagbladen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast verkopen wij alleen producten die in ons eigen magazijn liggen en kunt u geen zaagblad kopen die wij niet op voorraad hebben. Op deze manier van werken weet u dat u nooit misgrijpt en dat uw bestelde zaagbladen heel snel geleverd worden. 

Zaagbladen kopen? Boorkopen.nl is het adres voor alle decoupeerzaagjes en reciprozaagjes.