In deze categorie vindt u zaagbladen voor de decoupeerzaag en de reciprozaag. Om optimaal te kunnen zagen met de zaagbladen, is het essentieel om te weten dat we voor elk materiaal diverse soorten zaagbladen beschikbaar zijn en dat er binnen ieder segment ook nog veel verschil is in grofheid van de vertanding van het zaagblad, aangeduid in tpi. Zo zijn er zaagbladen voor zachthout, hardhout, metaal, laminaat, PVC, vezel/gips en universeel. Voor de TPI waarde geldt, hoe groter het getal, hoe fijner de vertanding, dus een zaagblad met een TPI van 10 heeft 10 tanden per inch. Ook is er nog verschil in lengte van het zaagblad, is de normale maat niet afdoende omdat u door dikker materiaal moet zagen, dan is het goed om te weten dat er ook langere varianten beschikbaar zijn.

Diverse soorten van de zaagblad

In onze webshop treft u twee diverse soorten van de zaadblad aan, namelijk:

Een zaagblad voor een decoupeerzaagjes is er in zeer veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er zaagbladen voor hout, metaal en ook voor universele toepassingen. Ook is er in het zaagblad nog onderscheid in lengte en de vertanding. In de categorie 'zaagblad decoupeerzaag' hebben wij speciaal voor u een onderscheid gemaakt in de zaagbladen voor de diverse materialen. Zo kunt u heel eenvoudig de zaagbladen vinden die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld metaal of hardhout.

Ook bij het zaagblad voor de reciprozaag zijn er verschillende uitvoeringen in lengte grofheid en toepassing voor bijvoorbeeld hout of metaal. In de categorie 'zaagblad reciprozaag' vindt u subcategorieën. In deze subcategorieën hebben wij een onderscheid gemaakt in de zaagbladen die geschikt zijn voor de diverse materialen. Op deze manier is het voor u heel eenvoudig om te achterhalen welke zaagbladen geschikt zijn voor bijvoorbeeld hout en welke geschikt zijn voor metaal.

Zaagbladen eenvoudig online kopen

U heeft zaagbladen nodig voor uw klus en u vraagt zich af waar u deze kunt kopen. Geen zorgen, bij Boorkopen.nl kunt u ze eenvoudig online vinden! Wat ons onderscheidt, is onze snelle service en betrouwbare voorraad.

Als u op werkdagen vóór 16.00 uur bestelt, verzenden wij uw zaagbladen nog dezelfde dag. Zo kunt u snel aan de slag met uw klus. Bovendien verkopen wij alleen producten die wij in ons eigen magazijn hebben liggen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een zaagblad bestelt dat niet op voorraad is. Onze werkwijze garandeert dat u nooit misgrijpt en dat uw bestelde zaagbladen snel geleverd worden.

Bekijk vandaag nog onze aanbod zaagbladen op onze website. Plaats uw bestelling en geniet van de snelle levering. We staan klaar om u te helpen bij uw klus en ervoor te zorgen dat u de juiste zaagbladen ontvangt. Zaagbladen kopen? Boorkopen.nl is het adres voor alle decoupeerzaagjes en reciprozaagjes. Maak uw bestelling compleet met onze metaalboren, houtborenbetonboren en de gatenzaag.