Zaagbladen voor decoupeerzaag en reciprozaag

Zaagbladen leveren wij voor de decoupeerzaag en de reciprozaag.

Om goed te kunnen zagen met een decoupeerzaag of reciprozaag is het belangrijk om te weten dat er voor ieder materiaal verschillende zaagbladen bestaan , en binnen ieder segment er ook nog veel verschil is in grofheid van de vertanding van het zaagblad , aangeduid in tpi. Zo zijn er zaagbladen voor zacht hout , hardhout , metaal , laminaat , PVC , vezel/gips en universeel. Voor de TPI waarde geldt , hoe groter het getal , hoe fijner de vertanding , dus een zaagblad met een TPI van 10 heeft 10 tanden per inch.

Ook is er nog verschil in lengte van het zaagblad , is de normale maat niet afdoende omdat u door dikker materiaal moet zagen , dan is het goed om te weten dat er ook langere varianten beschikbaar zijn.

Zaagblad decoupeerzaag

Een zaagblad voor een decoupeerzaag is er in zeer veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er zaagblaadjes voor hout , metaal en ook voor universele toepassingen. Ook is er in het zaagblad nog onderscheid in lengte en de vertanding.

Zaagblad reciprozaag

Ook bij het zaagblad voor de reciprozaag zijn er verschillende uitvoeringen in lengte grofheid en toepassing voor bijvoorbeeld hout of metaal.

 

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »