Platte beitel

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus platte beitel
SDS-plus platte beitel
€14,95

Ontdek ons assortiment van de platte beitel. In deze categorie treft u verschillende soorten platte beitels aan, met diverse aansluitingen. U heeft keuze uit een platte beitel met SDS-plus en SDS-max aansluiting. De platte beitel is daarnaast beschikbaar in diverse maten zodat er altijd een geschikte platte beitel voor u beschikbaar is in deze webshop.

Wanneer kiezen voor een platte beitel?

In deze webshop ziet u veel diverse beitels, elke uiteraard geschikt voor een andere klus. Waar gebruikt u nu eigenlijk een platte beitel voor? Deze beitel wordt veelal gebruikt voor diverse aanpassingswerkzaamheden of sloop- en hakwerkzaamheden. Zoals u op de product afbeeldingen kunt zien heeft deze beitel een rechthoekig blad. Dit zorgt ervoor dat de kracht wordt verdeeld over een groter oppervlak. 

Platte beitel online aanschaffen

In deze moderne tijd is het vinden en aanschaffen van gereedschappen, zoals de platte beitel, makkelijker dan ooit tevoren. Als u op zoek bent naar een platte beitel, is de online markt een uitstekende plek om te beginnen. In onze webshop treft u diverse soorten van de platte beitel, zodat u altijd de juiste kunt aanschaffen voor uw klus. Naast de platte beitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de puntbeitel en de sleufbeitel.