Titanium boren

Filters
84 ProductenPagina 1 van 4

Titanium boren kopen of bestellen doet u in onze winkel of webshop. Titanium boren, dus metaalboren met een titanium coating, zijn beter bestand tegen hitte dan de gewone rolgewalste of HSS geslepen metaalboren. Deze hittebestendige boren worden dus veelvuldig gebruikt wanneer er veel warmte vrijkomt bij het boren in dikke of harde metalen uitgezonderd RVS en inox. De titanium metaalboren hebben dus een langere levensduur en boren sneller. Met een verzinkboor werkt u geboorde gaten netjes af. Op zoek naar andere soorten boren dan de titanium boren? Kijk dan bij al onze metaalboren.

Goedkoop een titanium boor kopen

Bent u op zoek naar een goedkope en tevens goede kwaliteit titanium boor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse maten van de titanium boor. Naast de stuks verpakkingen vindt u de grootverpakkingen. Deze grootverpakkingen zijn in vergelijking goedkoper dan de stuks verpakking van de titanium boor. 

HSS-tin boor

De titanium boor wordt ook wel HSS-tin boor genoemd. Bent u dus op zoek naar deze benaming, dan zijn de titanium boren in deze categorie de boren die u zoekt. 

Titanium boren kopen? Boorkopen.nl