Gutsbeitel

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus gutsbeitel
SDS-plus gutsbeitel
€24,95
SDS-max gutsbeitel
SDS-max gutsbeitel
€62,95

De gutsbeitel is bij Boorkopen.nl beschikbaar in twee varianten. In ons assortiment heeft u keuze uit een gutsbeitel met SDS plus en SDS max aansluiting. Afhankelijk van het type boormachine dat u tot beschikking heeft kunt u bepalen welke type gutsbeitel u dient aan te schaffen. 

Wanneer kiezen voor een gutsbeitel?

Een gutsbeitel is vaak essentieel voor het creëren van smalle sleuven in verschillende steen- en betonsoorten, typisch voor het leggen van leidingen of kabels. Doordat deze beitel hol is van binnen wordt deze ook wel een holle beitel genoemd. 

In deze categorie heeft u de keuze uit twee soorten gutsbeitels. Beide zijn geschikt voor een andere type aansluiting, hiermee dient u dus rekening te houden wanneer u van plan bent deze beitel aan te schaffen. Weet u niet zeker welke van de twee de geschikte gutsbeitel is voor uw boormachine? Dan kunt u uiteraard contact opnemen zodat we u kunnen helpen de juiste aan te schaffen. Naast de gutsbeitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de platte beitel en de puntbeitel.

Koop uw SDS gutsbeitel bij ons!

Of u nu een professionele vakman bent of een doe-het-zelver, wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige gereedschappen, waaronder de SDS gutsbeitel. Bestellen bij Boorkopen.nl is simpel en gebruiksvriendelijk. Met slechts een paar klikken voegt u het gewenste product toe aan uw winkelwagen en rekent u veilig af via verschillende betaalmethoden.