Gutsbeitel

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus gutsbeitel
SDS-plus gutsbeitel
€23,95
SDS-max gutsbeitel
SDS-max gutsbeitel
€62,95

In deze categorie vindt u onze gutsbeitel in twee varianten. Bij de gutsbeitel heeft u keuze uit de SDS-plus en de SDS-max variant. Afhankelijk van het type boormachine dat u tot beschikking heeft kunt u bepalen welke type gutsbeitel u dient aan te schaffen. 

Wanneer kiezen voor een gutsbeitel?

Een gutsbeitel is een gereedschap dat vaak wordt gebruikt voor het maken van smalle sleuven in verschillende steen- en betonsoorten, vaak voor leidingen of kabels. Doordat deze beitel hol is van binnen wordt deze ook wel holle beitel genoemd. 

In deze categorie heeft u de keuze uit twee soorten gutsbeitels. Beide zijn geschikt voor een andere type aansluiting, hiermee dient u dus rekening te houden wanneer u van plan bent deze beitel aan te schaffen. Weet u niet zeker welke van de twee de geschikte gutsbeitel is voor uw boormachine? Dan kunt u uiteraard contact opnemen zodat we u kunnen helpen de juiste aan te schaffen. Naast de gutsbeitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de platte beitel en de puntbeitel.

Koop uw SDS gutsbeitel bij ons!

Of u nu een professionele vakman of doe-het-zelf liefhebber bent, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gereedschappen, waaronder de SDS gutsbeitel. Het bestellen van een SDS gutsbeitel bij Boorkopen.nl is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met een paar klikken kunt u het gewenste product aan uw winkelwagen toevoegen en veilig afrekenen via verschillende betaalmethoden.