Koelolie

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Boorolie
Boorolie
€18,95

Koelolie is een smeermiddel dat wordt gebruikt bij het bewerken van metalen, zoals bijvoorbeeld bij het boren of frezen van metaal. Bij het boren in diverse metaalsoorten ontstaat er een enorme wrijvingshitte. Door deze warmteontwikkeling worden materialen zoals RVS veel harder en slijten de boren sneller. Hierdoor wordt het boren dus een stuk lastiger. Het doel van koelolie is om de wrijving tussen het metaal en het gereedschap te verminderen, waardoor de levensduur van het gereedschap wordt verlengd en de bewerking nauwkeuriger kan worden uitgevoerd.

Bent u klaar met boren en gebruikt u uw boor een tijdje niet meer? Dan is het belangrijk dat u de boor goed schoonmaakt. Na het schoonmaken kunt u de boor eventueel insmeren met een laagje koelolie. De koelolie zal ervoor zorgen dat de boor minder snel roest en u deze de volgende keer zonder problemen weer kunt gebruiken.

Koelolie eenvoudig online aanschaffen

Bij Boorkopen.nl kunt u eenvoudig en snel koelolie online aanschaffen. Of u nu een professional bent die regelmatig koelolie nodig heeft of een enthousiaste doe-het-zelver, Boorkopen.nl biedt de koelolie aan die u nodig heeft! Het bestellen van koelolie is eenvoudig in onze webshop. Een ander voordeel van het kopen van koelolie bij Boorkopen.nl is het deskundige advies dat wij bieden. Als je twijfels hebt over het gebruiken van dit type olie bij uw klus, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk ons assortiment en vul uw bestelling aan met onze metaalboren en andere producten.