Decoupeerzaagjes voor metaal

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Decoupeerzaagjes voor metaal zijn een onmisbaar gereedschap voor iedereen die werkt met metaal. Ze zijn speciaal ontworpen om te zagen door een breed scala aan metalen. Decoupeerzaagjes voor metaal zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het type metaal en de gewenste snede. In deze categorie vindt u onze speciaal ontwikkelde decoupeerzaagjes voor metaal. Door de verschillen te bekijken en de aankoop te baseren op de klus die u gaat uitvoeren voorkomt u teleurstelling.

Zaagblad decoupeerzaag voor metaal

Zoals u misschien al eerder heeft gelezen bieden wij diverse decoupeerzaagjes voor metaal aan. Het kiezen van het juiste decoupeerzaag voor metaal kan een uitdaging zijn, omdat het afhangt van verschillende factoren. Om te achterhalen welk type u nodig heeft is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Als eerste dient u rekening te houden met het soort metaal waarin u gaat zagen. Gaat u zagen in dik of dun materiaal en wenst u een grove of fijne zaagsnede enzovoort. Iedere decoupeerzaag voor metaal heeft namelijk zijn eigen specifieke kenmerken. In deze categorie heeft u keuze uit diverse decoupeerzaagjes in lengtes, diktes en aantal tanden per inch uitgedrukt in TPI. De standaard zaagjes voor metaal hebben een werklengte van 50 millimeter en de lange decoupeerzaagjes voor metaal een lengte van 100 millimeter. 

TPI getal zaagjes voor metaal

Het TPI getal van de decoupeerzaagjes voor metaal bepaalt de grofheid. Hoe hoger het TPI getal, hoe fijner de vertanding van het decoupeerzaagje. In dik en harder metaal worden vaak de grove vertandingen gebruikt, voor met maken van fijne zaagsneden dient het TPI getal van het zaagje zo hoog mogelijk te zijn.

Maak uw bestelling compleet en bekijk al onze decoupeerzaagjes of een ander zaagblad.