Torx bitjes

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

Torx bitjes zijn veelgebruikte bits die wordt gebruikt om torx-schroeven aan te draaien of los te draaien. Deze torx schroeven hebben een zeshoekige stervormige uitsparing in de kop van de schroef. Deze lijkt niet op de traditionele kruisvormige uitsparing die wordt gebruikt bij Phillips-schroeven. Deze stervormige uitsparing biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele schroeven, waaronder een betere grip en minder kans op beschadiging van de schroef.

Maten van de torx bitjes

Het bitje torx zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de grootte van de torx-schroef die dient vastgedraaid of losgedraaid te worden. De maten van de torx bitjes worden aangeduid met de letters TX en een cijfer. Zo is er voor iedere dikte de juiste torx bit. T10 is bijvoorbeeld de kleinste maat die wij verkopen. Let er altijd op dat u het juiste bitje torx gebruikt. Als de maat van het bitje torx te klein of te groot is dan kunt u geen kracht zetten op de schroef of maakt dit de inkeping van de schroef kapot waardoor de schroef dermate kan beschadigen dat u deze niet meer vast of los kunt draaien. Al met al is een bitje torx een essentieel gereedschap voor elke doe-het-zelver of professional die met torx-schroeven werkt. Door hun sterke grip en vermogen en verminderde kans op beschadiging, zijn bitjes torx de beste keuze voor het vastdraaien of losdraaien van torx-schroeven.

Torx bitjes eenvoudig kopen

Zoals al eerder is gezegd is de schroefbit torx beschikbaar in diverse maten. Zorg ervoor dat de maat van de schroefbit torx overeenkomt met de maat van de torx-schroef. Uiteraard is de kwaliteit van de schroefbit torx ook van groot belang. Bij Boorkopen.nl verkopen wij alleen torx bitjes van hoge kwaliteit. Bestel uw schroefbit torx op werkdagen voor 16.00 uur, dan verzenden we het artikel of artikelen dezelfde dag nog. Bent u toevallig in de buurt van Roermond of woont u in deze omgeving? Dan kunt u uiteraard uw producten komen afhalen. Neem van te voren even contact met ons op en dan zorgen wij dat de torx bitjes klaar liggen voor u. 

Naast het bitje torx bieden we diverse andere soorten bitjes aan, bekijk ons assortiment en maak uw bestelling compleet.