Conische boren

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1
Stappenboor 4-12 mm
Stappenboor 4-12 mm
€23,95
Stappenboor 4-20 mm
Stappenboor 4-20 mm
€36,95
Stappenboor 4-30 mm
Stappenboor 4-30 mm
€68,95
Stappenboor 4-39 mm
Stappenboor 4-39 mm
€83,95
Stappenboor 5-28 mm
Stappenboor 5-28 mm
€64,95
Stappenboor 6-20 mm
Stappenboor 6-20 mm
€38,95
Stappenboor 6-25 mm
Stappenboor 6-25 mm
€64,95
Stappenboor 6-30 mm
Stappenboor 6-30 mm
€74,95

In deze categorie vindt u onze conische boren, ook wel stappenboren genoemd. Conische boren zijn boren die taps toelopen en worden vaak gebruikt voor het opboren van een bestaand gat in stappen. Het taps toelopende ontwerp zorgt ervoor dat het gat geleidelijk groter wordt naarmate hij dieper in het materiaal gaat. Meestal worden deze conische boren gebruikt voor het opboren van bestaande gaten in plaatstaal.

Maten van de conische boor

De conische boor is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de toepassing. De meest voorkomende vormen zijn de spiraalvormige en de rechte conische boren. De spiraalvormige boren hebben een spiraalvormige groef die het materiaal sneller verwijdert en voorkomt dat de boor vastloopt. De rechte conische boren hebben geen spiraalvormige groef en zijn geschikt voor het boren van gaten met een hoge nauwkeurigheid. In deze categorie vindt u deze twee types van de conische boor in diverse maten. Bekijk ons aanbod van de conische boor en beslis welke het meest geschikt is voor uw klus.

Conische boor of morseconus?

Veelal wordt de morseconus ook een conische boor genoemd, maar is dit wel terecht? De morseconus boor is in principe geen conische boor, want de vorm van deze boor lijkt totaal niet op een kegel. De spiraal heeft overal dezelfde dikte. Toch wordt deze boor soms bedoeld met een conische boor omdat de schacht van dit type boor wel conisch loopt. Of u nu de stappenboren als conische boor bedoeld of de moreconus boor, we hebben beide type boren in diverse maten in ons assortiment.

Gemakkelijk conische boren bestellen bij Boorkopen!

Bij Boorkopen is het bestellen van conische boren een fluitje van een cent. Ontdek wat u nodig heeft en plaats uw bestelling met slechts een paar muisklikken. Heeft u vragen over een specifieke conische boor of komt u ergens niet uit? Geen zorgen! Ons team staat voor u klaar om u telefonisch of via e-mail te assisteren. Wij helpen u graag verder! Conische boren kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl!