Snijolie

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Boorolie
Boorolie
€18,95

Snijolie is een belangrijk smeermiddel dat gebruikt wordt om metaalbewerkingsprocessen te vergemakkelijken. Snijolie wordt gebruikt bij het snijden, boren en frezen van metaal om wrijving te verminderen, de hitte te verminderen en de levensduur van gereedschappen te verlengen. Tijdens het boren in metaal ontstaat er namelijk een enorme wrijvingshitte waardoor de boor evenals het materiaal zeer warm wordt. Door snijolie te gebruiken zal de boor evenals het metaal gekoeld worden. De snijolie is te gebruiken voor alle metaalsoorten, dus ook bij RVS toepasbaar vanwege de zeer goede koeling.

Het gebruik van snijolie biedt veel voordelen voor zowel de prestaties en kwaliteit van het eindproduct als de levensduur van gereedschappen. Door de wrijving, warmteontwikkeling en slijtage van het gereedschap te verminderen, verlengt snijolie de levensduur van boren aanzienlijk. Hierdoor hoeven boren minder vaak te worden vervangen, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Bent u van plan om metaalboren te kopen? Dan is het zeker de overweging waard om ook snijolie aan te schaffen.

Snijolie online kopen

Bij Boorkopen.nl bieden wij naast metaalboren ook complementaire producten aan zoals snijolie. Het gebruik van snijolie heeft vele voordelen. Het vermindert de wrijving tussen de metaalboor en het metaal, waardoor het boren beter verloopt en het gereedschap langer meegaat. Onze producten zijn altijd ruim op voorraad en gemakkelijk de bestellen in onze online webshop. Bestel uw producten op werkdagen voor 16.00 uur en we versturen deze dezelfde dag! Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met track&trace. Al onze producten worden via PostNL verzonden, zij zullen er dus alles aan doen om uw pakket zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen.

Boren na gebruik insmeren?

Bent u klaar met boren en gaat u uw boor een tijd niet meer gebruiken? Dan is het uiteraard belangrijk dat u deze goed schoonmaakt en opbergt. Na het schoonmaken kunt u uw boor insmeren met een laagje olie. Dit zal ervoor zorgen dat de boor minder snel roest wanneer u deze niet gebruikt en dus de levensduur van de boren verlengt.

Snijolie koopt u uiteraard bij online Boorkopen.nl!