Metaalboor rolgewalst

Filters
291 ProductenPagina 1 van 13

Een rolgewalste metaalboor kopen doet u in onze fysieke winkel of via onze webshop. Op deze pagina vind u de categorie: rolgewalste metaalboren in alle diktes van een goede kwaliteit. Alle rolgewalste metaalboren kunnen per stuk gekocht worden, de standaardmaten metaalboren kunt u ook in grootverpakking kopen. De grootverpakkingen rolgewalste metaalboren kunt u goedkoper kopen omdat ze niet per stuk verpakt zijn. Bij ons koopt u dus geen losse boren maar alles zit netjes verpakt in kunststof verpakkingen (etui) met artikelnummer en maataanduiding. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Een rolgewalste boor is de gewone standaard kwaliteit metaalboor. Heeft u metaalboren nodig om in dikker of in hard materiaal te boren, dan is het beter om een betere kwaliteit geslepen metaalboor of een gecoate metaalboor te kopen die wij ook verkopen. Een overzicht van al onze metaalboren vind u via deze link.

Boren in metaal met een metaalboor

Wilt u een goede kwaliteit boor kopen om te boren in metaal? Let er dan altijd op dat u de boor juist gebruikt. Dit type boor is geschikt om te boren in ijzer, zink, aluminium, koper, lood, staal en kunststof. U dient altijd de boorsnelheid aan de passen aan de dikte en hardheid van het materiaal. Hoe dikker of harder het metaal is, des te langzamer zal de snelheid van uw boor moeten zijn. Ook is het zeer belangrijk om bij harde materialen de boor goed te koelen met boorolie, zodoende beschermt u uw boor en uw werkstuk en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Gebruikt u ook altijd gezichtsbescherming zoals een veiligheidsbril om u te beschermen tegen de spanen. Met een verzinkboor werkt u geboorde gaten netjes af.
 

De juiste maat metaalboor kopen

Als u gaat boren in metaal, let dan ook altijd op de juiste lengte van de boor die u gaat kopen. Zoals u in onderstaande afbeelding kunt zien, vermelden wij bij elke boor altijd de diameter, lengte boor en lengte van de spiraal zodat u altijd de juiste kunt kopen. Wij bieden de rolgewalste metaalboren aan in de standaard lengte maar van de geslepen metaalboren kunt u verschillende lengtes kopen.

metaalboor

Goede kwaliteit rolgewalste metaalboren kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.