SDS-plus beitel

6 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus puntbeitel
SDS-plus puntbeitel
€13,95
SDS-plus platte beitel
SDS-plus platte beitel
€14,95
SDS-plus spade beitel
SDS-plus spade beitel
€17,95
SDS-plus tegelbeitel
SDS-plus tegelbeitel
€19,95
SDS-plus gutsbeitel
SDS-plus gutsbeitel
€24,95
SDS-plus sleufbeitel
SDS-plus sleufbeitel
€33,95

De SDS-plus beitel is een type gereedschap die wordt gebruikt voor het bewerken van harde materialen zoals steen en beton. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met SDS-plus boormachines en zijn gemaakt van hoogwaardig staal om te voldoen aan de hoge eigen van professioneel gebruik. Onze SDS-plus beitel is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. In deze categorie vindt u onze diverse beitels en in onderstaande tekst lichten we ze toe.

SDS-plus puntbeitel

Een van de meest voorkomende SDS-plus beitel is de puntbeitel. Deze beitel heeft een puntig uiteinde en wordt gebruikt voor het maken van verschillende aanpassingswerkzaamheden of hak- en sloopwerkzaamheden in metselwerk en beton. In tegenstelling tot onze andere soorten beschikt deze SDS-plus beitel over de hoogste nauwkeurige slagkracht op één specifiek punt.

SDS-plus platte beitel

Een ander type SDS-plus beitel is de platte beitel. Deze beitel heeft een plat uiteinde en wordt, net zoals de puntbeitel, gebruikt voor diverse aanpassingswerkzaamheden of hak- en sloopwerkzaamheden. In tegenstelling tot de hierboven genoemde puntbeitel heeft de platte beitel een gerichter breekeffect door de platte kant van de beitel.

SDS-plus spade beitel

De SDS-plus spade beitel heeft een spadevormig uiteinde, oftewel de vorm van een schep. Vandaar de naam. Dit type beitel is geschikt voor het verwijderen van pleisterlagen, tegellijm, vuil of betonresten. Omdat deze beitel breed is, is deze geschikt om (veel) materiaal te verwijderen.

SDS-plus tegelbeitel

Waar de SDS-plus tegelbeitel voor geschikt is, wordt eigenlijk al duidelijk gemaakt in de naam. Dit type is ideaal voor het verwijderen van wand- en vloertegels in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Deze beitel heeft een iets scherpere platte punt in vergelijking tot andere. Daarnaast staat het uiteinde van de beitel onder een hoek. Hiermee komt u eenvoudig onder en achter de tegels en dat maakt het gemakkelijk om ze te verwijderen.

SDS-plus gutsbeitel

De SDS-plus gutsbeitel wordt ook wel holle beitel genoemd. Dit komt doordat deze beitel hol is van binnen. De holle vorm maakt het eenvoudig om smalle sleuven in bijvoorbeeld beton- of steensoorten te maken. Dit type wordt vaak gebruikt wanneer er kabelgoten gemaakt dienen te worden voor bijvoorbeeld leidingen of kabels. 

SDS-plus sleufbeitel

De laatste type in ons assortiment is de SDS-plus sleufbeitel. Dit soort heeft een eigen uiterlijk en is hierdoor eenvoudig te herkennen. Deze beitel heeft een smalle kop met een driehoek.  Deze beitel wordt om de vorm ook wel vleugelbeitel genoemd en is ideaal om sleuven met kanaaldiepteregeling te maken in metselwerk.

SDS beitel kopen

Bent u op zoek naar de geschikte SDS plus beitel voor uw klus? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardig product zo dat u weet dat u een beitel krijgt die lang meegaat en waarmee u de beste resultaten behaalt. Wij verkopen een breed scala aan diverse SDS plus beitels, zodat u altijd het juiste gereedschap heeft voor uw klus. Naast de SDS plus beitels bieden we ook verschillende varianten van de SDS max beitel aan. 

Voor iedere toepassing hebben wij de juiste betonboor.