Kruiskop bitjes

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Kruiskop bitjes zijn een veelgebruikte tool door doe-het-zelvers en professionals. Deze bits worden gebruikt om schroeven met een kruiskop te bevestigen en los te maken. De kruiskop bitjes hebben een kruisvormige gleuf in het uiteinde, die past in de groeven van een kruiskopschroef. Door het kruiskop bitje in de schroevendraaier of boormachine te plaatsen en vervolgens op de schroef te drukken, kan de schroef worden vastgedraaid of losgedraaid.

De kruiskopschroef kent twee varianten; de Philips (PH) en de Pozidriv (PZ). Voor deze twee schroeven zijn er uiteraard kruiskop bitjes, namelijk de Philips schroefbit en de Pozidriv schroefbit. Deze twee bitjes vindt u in deze categorie. Naast deze kruiskop bitjes bieden we diverse andere soorten bitjes aan.

Wat is het verschil tussen kruiskop bitje Philips en Pozidriv?

De Philips en Pozidriv kruiskop bitjes lijken enorm veel op elkaar, toch zit er een klein verschil tussen deze twee. Het verschil tussen deze twee is dat de Philips kruiskopschroef geen extra inkepingen heeft. Deze kleine inkeping, wat de Pozidriv kruiskopschroef wel heeft, stelt u in staat om in een kleine hoek te schroeven en dit zorgt voor nét wat extra grip ten opzichte van de Philips kruiskopschroef. Dit is vooral ideaal wanneer de bewegingsruimte wat minder is. We raden u aan om alleen te werk te gaan met een Pozidriv kruiskop bitje wanneer u Pozidriv schroeven dient aan te draaien. Door het kruiskop bitje alleen te gebruiken voor de bedoelde schroeven blijven de bitjes langer intact.

Kruiskop bitjes bestelt u online

In deze categorie treft u onze diverse kruiskop bitjes aan. Het bestellen van kruiskop bitjes doet u eenvoudig in onze webshop. U kunt eenvoudig door ons assortiment bladeren en onze producten vergelijken zodat u de juiste artikelen aanschaft. Zodra u het gewenste kruiskop bitje heeft gevonden, kunt u deze toevoegen aan uw winkelwagen en het bestelproces voltooien. Bekijk ons assortiment en vul uw bestelling aan met onze gatenzaag hout en mini boortjes.

Kruiskop bitjes kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl