Betonboor met ronde opname

Filters
34 ProductenPagina 1 van 2

Beton boren kopen of bestellen doet u uiteraard bij ons in de webshop. Wanneer u in beton wilt boren is het cruciaal dat u over optimaal geschikte beton boren beschikt. Wanneer hierbij de verkeerde boor gebruikt wordt kan het gebeuren dat er ongewenste schade ontstaat. Hier bij Boorkopen.nl bieden we de beste kwaliteit beton boren aan voor een zeer scherpe prijs. Bent u op zoek naar een geschikte beton boor voor uw klus? Verder zoeken is niet nodig! Ook voor langere beton boren bent u bij ons aan het juiste adres. Deze lange beton boren zijn te vinden bij de SDS-boren en zijn leverbaar tot een lengte van maar liefst 1 meter. 

Toepassing beton boor

Een beton boor van goede kwaliteit kunt u aanschaffen voor het boren in zeer harde steensoorten en om uiteraard te boren in beton. Wanneer u wilt boren in steen maar niet beschikt over een steen boor, kunt u hiervoor ook te werk gaan met onze beton boor. Met een beton boor kunt u namelijk boren in zowel steen als beton. De beton boor kan roterend gebruikt worden of om te klopboren in een standaard boormachine met een normale aansluiting of accuboormachine met klopstand. De beitelpunten van de beton boor zullen ervoor zorgen dat het beton breekt. Door de roterende werking van de boor wordt het boorgruis goed afgevoerd door de spiraal. De dikkere maten beton boren zijn afgedraaid op 13 mm zodat de beton boor altijd in een standaard boormachine past. 

Aanbod beton boren

In onze webshop vindt u een tal aan de zeer goede kwaliteit beton boren. In deze categorie vindt u de standaard beton boren van 3 mm tot en met 25 mm. De standaard beton boren leveren wij in de diktes 3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm en 25 mm. Voor de meeste toepassingen kunt u een standaard lengte beton boren kopen. Moet u echter dieper boren in beton, dan vindt u bij ons ook langere varianten van uitmuntende kwaliteit. Voor deze langere varianten beton boren komt u terecht bij onze SDS plus boren. Deze hebben wij op voorraad tot lengtes van 600 mm en zijn te bestellen tot lengtes van 1 meter lang, voor deze lengte dient u contact op te nemen met ons en bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Meestal kunnen we deze lange beton boren snel leveren. 

Indien u een beton boor in huis wenst te halen zult u een keuze moeten maken uit een groot aanbod boren. Om het u gemakkelijker te maken kunt u onze beton boren bij ons op dikte gesorteerd vinden zodat u niet meer in iedere categorie hoeft te zoeken welke boren u dient te kopen. In deze categorie staat alles netjes gerangschikt op dikte. Onze service gaat verder dan bij andere aanbieders! Door in deze categorie te vergelijken spaart u zich een hoop tijd uit en weet u exact welke boren te koop zijn in dikte en lengtematen. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste betonboor. Het is in ieder geval duidelijk dat u voor al uw beton boren bij Boorkopen.nl steevast aan het juiste adres bent!

Hoe herken ik een beton boor?

Een beton boor is een boor zonder scherpe punt, dit kunt u zien op onderstaande afbeelding. De kop van de betonboor is vrij stomp met twee snijvlakken die gemaakt zijn van een harder materiaal dan de boor zelf. De snijvlakken van de punt van de beton boor breken het beton en het materiaal wordt door de spiraal goed afgevoerd. In tegenstelling tot de steenboor is deze vaak wat donkerder van kleur en mat gezandstraald en als zodanig vaak te onderscheiden.

betonboor

Buiten deze standaard versies hebben wij ze ook met SDS plus aansluiting in 2-snijder en de betere kwaliteit 4-snijder uitvoering. De 4-snijder is uitermate geschikt voor hard of gewapend beton, ook deze zijn in lange maten verkrijgbaar.

Goedkope betonboren kopen

Wilt u één betonboor of meerdere betonboren bestellen? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Wij bieden een groot aantal diverse betonboren van zeer goede kwaliteit aan voor voor een zacht prijsje. Bij veel betonboren wordt een staffelkorting toegepast waardoor ze nog goedkoper uitvallen. Hier bij Boorkopen.nl zorgen we ervoor dat alle betonboren toegankelijk zijn voor ieders budget. Bent u op zoek naar betonboren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Aarzel dan niet langer en koop de meest geschikte betonboor voor uw klus bij ons! Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. 

Video beton boren herkennen

We krijgen regelmatig te horen van klanten dat zij beton boren en steen boren veel op elkaar vinden lijken. Daar moeten we hun inderdaad gelijk in geven, want deze twee boren lijken enorm veel op elkaar. Gelukkig is voor alles wel een trucje. Er zijn namelijk een aantal manieren waarop u kunt herkennen of u een beton boor of een steen boor in uw handen heeft. Dit via tekst uitleggen is vrijwel onmogelijk. Om die reden hebben we, speciaal voor u, een korte video opgenomen. In deze video laten we u al onze verschillende beton boren zien en vertellen we er een kort verhaaltje over. Daarnaast laten we ook onze steenboren zien, zodat u na het bekijken van deze video een duidelijk beeld heeft over onze diverse boren.

Beton boor kopen? Boorkopen.nl voor al uw beton boren.