Spade beitel

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus spade beitel
SDS-plus spade beitel
€17,95
SDS-max spade beitel 300 mm
SDS-max spade beitel 300 mm
€64,95
SDS-max spade beitel 400 mm
SDS-max spade beitel 400 mm
€62,95

In deze categorie ziet u ons assortiment van de spade beitel. De spade beitel is ontworpen om verschillende klussen aan te pakken met precisie en efficiëntie. Deze beitel is verkrijgbaar in twee veelvoorkomende aansluitingstypen: SDS-Plus en SDS-Max, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw specifieke gereedschap. De spade beitel heeft de vorm van een scherp en is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld betonresten, tegellijm of ander vuil.

Spadebeitel eenvoudig online kopen

Bent u op zoek naar een spadebeitel? Bij ons bent u uiteraard aan het juiste adres. In ons assortiment kunt u terecht voor zowel de SDS Plus spadebeitel als de SDS Max spadebeitel, beide van hoogwaardige kwaliteit. Deze beitels zijn ideaal voor het efficiënt en nauwkeurig verwijderen van materiaal bij verschillende klussen.

De voorraad van onze spadebeitels wordt altijd up-to-date gehouden en u kunt deze direct bij de producten zien staan. Hierdoor weet u altijd zeker dat de bestelde spadebeitel bij ons eigen magazijn op voorraad zijn. Dit betekent dat we een snelle en betrouwbare levering kunnen garanderen, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten voordat u aan de slag kunt gaan met uw project.

Naast de spadebeitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de tegelbeitel.