Trappenboor

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1
Stappenboor 4-12 mm
Stappenboor 4-12 mm
€23,95
Stappenboor 4-20 mm
Stappenboor 4-20 mm
€36,95
Stappenboor 4-30 mm
Stappenboor 4-30 mm
€68,95
Stappenboor 4-39 mm
Stappenboor 4-39 mm
€83,95
Stappenboor 5-28 mm
Stappenboor 5-28 mm
€64,95
Stappenboor 6-20 mm
Stappenboor 6-20 mm
€38,95
Stappenboor 6-25 mm
Stappenboor 6-25 mm
€64,95
Stappenboor 6-30 mm
Stappenboor 6-30 mm
€74,95

Een goede trappenboor kopen of bestellen doet u in onze winkel of webshop. Wilt u een goede kwaliteit trappenboor kopen? Bij ons vindt u de juiste boor voor het boren in trappen in plaatwerk. Met een normale metaalboor is het bijna onmogelijk om een bestaand gat op te boren naar een andere diameter, maar met de juiste trappenboor lukt dit altijd. Een trappenboor bestaat namelijk uit een reeks van trappen in verschillende diameters. Er zijn veel verschillende trappen mogelijk per boor, let er bij de aanschaf van een trappenboor dus op welke u kiest. De meeste soorten trappenboren zijn geschikt voor plaatwerk tot 4 mm dikte. De trappenboor boort, ontbraamt en verzinkt in één beweging. Net als bij alle bewerkingen van metaal of staal wordt geadviseerd om boorolie te gebruiken voor de koeling, dit garandeert een lange stand tijd van de trappenboor.

Verschillende diameters trappenboren

De naam van de trappenboren is in principe ontstaan doordat deze boor beschikt over een aantal 'trappen' om een bestaand gat op te boren naar een grotere diameter. In deze categorie vindt u diverse trappenboren met verschillende diameters. Zo zijn er bijvoorbeeld trappenboren die oplopen van 4 tot 12 millimeter, maar ook van 6 tot 30 millimeter. Het is vooraf noodzakelijk om te weten tot welke diameter u het bestaande gat wilt opboren. Zo kunt u namelijk de juiste trappenboor aanschaffen voor uw klus. 

Diverse namen trappenboor

De trappenboor kent diverse namen. Zo wordt deze boor waarmee u in trappen kunt boren in plaatwerk ook wel stappenboor, trapboor of getrapte plaatboor genoemd. Dit zijn dus verschillende benamingen, maar hiermee wordt altijd de trappenboor bedoeld. Een enkele keer wordt deze boor ook 'plaatboor' genoemd, dit komt doordat deze boor eigenlijk altijd wordt gebruikt om te boren in plaatwerk. 

Trappenboren set

Naast de lossen trappenboren die u in deze categorie terugvindt, bieden wij ook een trappenboren set aan. Deze set is handig wanneer u met diverse trappenboren in projecten dient te werken. In deze cassette zitten drie diverse trappenboren van de maten 6-30, 6-20 en 4-12 millimeter. Naast dat u altijd de juiste boor voor plaatwerk bij de hand heeft, zitten deze boren mooi opgeborgen in een cassette. 

Gemakkelijk een trappenboor kopen bij Boorkopen.nl

Bent u op zoek naar een hoogwaardige trappenboor voor uw werkplaats of project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan trappenboren van hoge kwaliteit, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Onze trappenboren zijn beschikbaar tegen zeer competitieve prijzen en worden snel geleverd. Bekijk wat u nodig heeft en bestel gemakkelijk met een paar klikken uw trappenboor.

Komt u ergens niet uit en heeft u vragen over onze trappenboren? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en staan u graag te woord! Bekijk ons assortiment en vul uw bestelling aan met onze morseconus en centerboren.