Verzenden & retourneren

U wilt boren bestellen en wilt graag weten wanneer u uw spullen geleverd krijgt?
Wij weten als geen ander dat u dolgraag uw spullen snel wilt ontvangen en doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren.

Wij verzenden dagelijks bestellingen (maandag t/m vrijdag)
Wordt uw bestelling voor 16.00 uur geplaatst , dan wordt deze behoudens uitzonderingen nog dezelfde dag verstuurd.
Als wij niet in de gelegenheid zijn om te versturen , dan ziet u in uw winkelmandje een duidelijke boodschap hierover.

Heeft u een spoedbestelling , neem dan eerst even contact op.
Indien uw bestelling met pakketpost wordt verstuurd , ontvangt u van ons een email met track&trace code.
Krijgt u geen code via de mail , dan is uw bestelling met brievenbuspost verstuurd.
Wij versturen met Post.nl.

Indien u niet thuis bent zal uw levering bij de buren worden aangeboden (indien niet aangetekend verstuurd) of Post.nl komt uw levering de volgende werkdag nogmaals aanbieden.
Het kan ook zijn dat u bericht krijgt uw bestelling op te helen op een depot bij u in de buurt indien Post.nl u niet thuis aantreft.

post.nl
Retouren:


Ongeopende artikelen kunt u binnen 14 dagen aan ons retour sturen , zonder verdere opgaaf van redenen. ( Het is wel zo netjes eerst even uw voornemen bij ons te melden.)
Indien u producten wenst te retourneren die u niet bevallen of verkeerd besteld heeft , zijn de retourkosten voor uw rekening.
Valt een retour onder een garantieregeling , bijvoorbeeld omdat het product defect is , dan vergoeden wij ook de retour kosten.
Indien u een complete bestelling retour stuurt , ontvangt u altijd het complete aankoopbedrag + de betaalde verzendkosten bij de bestelling retour.
Wij vragen u ten alle tijden even contact op te nemen als er iets niet in orde is , zodat we het netjes kunnen afhandelen.