Boorolie voor metaalboren

1 ProductenPagina 1 van 1
Boorolie
Boorolie
€18,95

Boorolie is een vloeistof die wordt gebruikt bij het bewerken van metaal. Dit smeermiddel is dus onmisbaar voor mensen die van plan zijn om met metaal aan de slag te gaan. Bij boren in metaal ontstaat er een enorme wrijvingshitte. Door deze warmteontwikkeling slijten de boren sneller en worden de materialen zoals RVS nog harder, waardoor het boren dus moeilijker wordt. Om deze reden wordt het aangeraden om boorolie te gebruiken wanneer er geboord wordt in diverse metaalsoorten. Het belangrijkste doel van boorolie is namelijk het verminderen van de wrijving tussen het metaal en het snijgereedschap. Dit zorgt ervoor dat het bewerken van het metaal soepeler verloopt en dat het gereedschap minder snel slijt. Boorolie heeft ook als functie om de temperatuur tijdens het bewerken van het metaal te reguleren, dit voorkomt dat het metaal verbrandt. Deze boorolie is niet alleen toepasbaar bij het boren van gaten in metaal, maar zeker ook bij het snijden van draad en het tappen van draad. Dit geldt voor alle metalen, onze boorolie is ook te gebruiken bij RVS vanwege de zeer goede koelende werking.

Boren insmeren met boorolie?

Bent u klaar met boren en gebruikt u uw boor een tijdje niet meer? Dan is het belangrijk dat u de boor goed schoonmaakt. Na het schoonmaken kunt u de boor eventueel insmeren met een laagje boorolie. De olie zal ervoor zorgen dat de boor minder snel roest en u deze de volgende keer zonder problemen weer kunt gebruiken.

Goede boor olie online aanschaffen

Boorolie is een essentiële vloeistof voor het boren van gaten in metaal. Bij Boorkopen.nl kunt u deze boorolie gemakkelijk online aanschaffen en profiteren van diverse voordelen. Waarom u uw boorolie bij ons dient aan te schaffen leggen we graag in onderstaande tekst voor u uit.

Een van de grootste voordelen van Boorkopen.nl is dat de boorolie altijd op voorraad is. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op uw bestelling en kunt u direct aan de slag met uw boorprojecten. Daarnaast worden de bestellingen snel verzonden, op werkdagen voor 16.00 uur bestellen is dezelfde dag verzonden. Zo kunt u snel aan de slag met uw klus. Naast deze olie treft u in onze webshop diverse soorten metaalboren aan. Vul uw bestelling aan met bijvoorbeeld HSS boren, cobalt boren of andere type boren. Woont u toevallig in de buurt van Roermond en komt u uw producten liever ophalen? Uiteraard is dat ook geen probleem op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur.

Boorolie kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl