Trapboor

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1
Stappenboor 4-12 mm
Stappenboor 4-12 mm
€23,95
Stappenboor 4-20 mm
Stappenboor 4-20 mm
€38,95
Stappenboor 4-30 mm
Stappenboor 4-30 mm
€74,95
Stappenboor 4-39 mm
Stappenboor 4-39 mm
€89,95
Stappenboor 5-28 mm
Stappenboor 5-28 mm
€67,95
Stappenboor 6-20 mm
Stappenboor 6-20 mm
€38,95
Stappenboor 6-25 mm
Stappenboor 6-25 mm
€67,95
Stappenboor 6-30 mm
Stappenboor 6-30 mm
€77,95

Op zoek naar een trapboor? Op deze pagina treft u diverse maten van de trapboor aan van zeer goede kwaliteit. Dit type boor wordt ook wel stappenboor, trappenboor of getrapte boor genoemd. De trapboor bestaat uit een aantal trappen waardoor het heel eenvoudig is om met deze boor een bestaand gat op te boren naar een grotere diameter. Net als bij alle bewerkingen van metaal wordt geadviseerd om boorolie te gebruiken voor de koeling, dit garandeert een lange stand tijd van de trapboor. Bestel uw trapboor metaal vandaag nog eenvoudig via onze online webshop.

Diverse maten trapboor

In deze categorie treft u verschillende maten van de trapboor aan. Zo is deze boor er bijvoorbeeld van van 4 tot 12 millimeter, maar ook van 6 tot 30 millimeter. Elke boor beschikt over zijn eigen aantal 'trappen'. Zo kunt u precies bepalen tot welke diameter u het bestaande gat wilt opboren. Het is belangrijk om te weten tot welke diameter u het bestaande gat wilt opboren. Zo kunt u namelijk de juiste maat trapboor kopen voor uw klus.

Een trapboor kopen doet u bij Boorkopen.nl

Als u op zoek bent naar een trapboor dan is Boorkopen.nl een goede optie om te overwegen. Boorkopen.nl is een online winkel gespecialiseerd in verschillende soorten boren en accessoires, waaronder de trapboor. Hieronder staan enkele redenen waarom u Boorkopen.nl zou moeten overwegen voor het kopen van een trapboor:

  1. Bij Boorkopen.nl bieden wij een groot scala aan boren aan, waaronder de trapboor. Dit type boor is beschikbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor u gemakkelijk een boor kunt vinden voor uw klus.
  2. Wij bieden alleen hoogwaardige producten aan waardoor u ervan verzekerd bent dat u een boor ontvangt van goede kwaliteit. 
  3. We begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wil hebben. Daarom leveren wij alleen vanuit eigen voorraad en proberen wij er alles aan te doen om deze zo snel mogelijk bij u te krijgen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Bekijk ons assortiment en vul uw bestelling van de trapboor aan met onze morseconus en centerboren.