Puntbeitel

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus puntbeitel
SDS-plus puntbeitel
€13,95
SDS-max puntbeitel 280 mm
SDS-max puntbeitel 280 mm
€29,95
SDS-max puntbeitel 400 mm
SDS-max puntbeitel 400 mm
€33,95
SDS-max puntbeitel 600 mm
SDS-max puntbeitel 600 mm
€48,95

In deze categorie ziet u verschillende soorten van de puntbeitel. Onze puntbeitels zijn beschikbaar in twee type aansluitingen, namelijk met een SDS-plus en SDS-max aansluiting. Daarnaast zijn er van de puntbeitels met SDS-max aansluiting verschillende maten te koop. Op deze manier is er altijd een puntbeitel die geschikt is voor uw klus. 

Wanneer gebruik ik een puntbeitel?

Een puntbeitel is een gereedschap dat wordt gebruikt voor professioneel gebruik maar ook veel doe-het-zelvers beschikken over deze hulpmiddel. De puntbeitel wordt gebruikt in veel aanpassingswerkzaamheden in metselwerk en beton. Dit type beitel beschikt over de hoogste nauwkeurige slagkracht op één specifiek punt.

Puntbeitel online aanschaffen

Ontdek ons assortiment puntbeitels voor lage prijzen. In deze webshop kunt u eenvoudig een puntbeitel aanschaffen met zowel SDS plus als SDS max aansluiting. Van de SDS max puntbeitel is er keuze uit diverse lengtes. Altijd de juiste beitel voor u op voorraad bij Boorkopen.nl! Naast de puntbeitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de sleufbeitel en de spade beitel.