Over ons

Boorkopen.nl is een onderdeel van AM Trading. Sinds 2006 zijn wij actief met diverse webshops en een winkel in Roermond. Boorkopen.nl is in 2017 opgericht. Toentertijd nog vanuit een kleine loods die nu is uitgebreid tot een modern bedrijfspand op een industrieterrein in Leeuwen, een wijk in Roermond. Boorkopen.nl is een webshop waarin uitsluitend kwalitatief goede boren worden aangeboden tegen de laagste internetprijzen. In de webshop kunt u in een oogopslag zien hoeveel de door u gewenste producten kosten. Daarnaast staat ook de daadwerkelijke voorraad erbij.

 

In ons bedrijfsgebouw hebben wij een winkel ingericht voor zakelijke klanten in onze regio. We nodigen u van harte uit om eens te komen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarnaast zijn ook particuliere klanten welkom om boren en accessoires af te halen.

 

Ons team
Ons team bestaat uit oprichter Alex Leistra, partner Marinka Janssen en dochter Sharon Leistra. Binnen Boorkopen.nl hebben wij alle drie ons eigen takenpakket. Op deze manier van werken en door onze sterke communicatieve vaardigheden, zijn wij ervan overtuigd dat wij onze klanten op de beste manier kunnen helpen.

 

Onze zekerheden

  • Altijd ruime voorraad.
  • Persoonlijke klantenservice.
  • Snelle verzending; op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden.
  • Veilige webshop via SSL, ook voor betalingen gegarandeerd. 

Adres
Helmusselaan 5d
6041 AW Roermond
Nederland

Telefoonnummer tijdens kantooruren0475-480727
Telefoonnummer buiten kantooruren0641303614
E-mail[email protected]

Onze domeinnaam is geregistreerd en te controleren via de site van de SIDN.

Onze andere sites en partners:
Batterijenstunter.nl
Fotograaf