SDS-max beitel

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1
SDS-max puntbeitel 280 mm
SDS-max puntbeitel 280 mm
€29,95
SDS-max puntbeitel 400 mm
SDS-max puntbeitel 400 mm
€33,95
SDS-max puntbeitel 600 mm
SDS-max puntbeitel 600 mm
€48,95
SDS-max spade beitel 300 mm
SDS-max spade beitel 300 mm
€64,95
SDS-max spade beitel 400 mm
SDS-max spade beitel 400 mm
€62,95
SDS-max tegelbeitel
SDS-max tegelbeitel
€61,95
SDS-max gutsbeitel
SDS-max gutsbeitel
€62,95
SDS-max sleufbeitel
SDS-max sleufbeitel
€112,95

De SDS-max beitel is een type gereedschap dat wordt gebruikt voor hak- en breekwerk in steen en (gewapend) beton. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met SDS-max boormachines. Onze SDS-max premium beitels zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal om te voldoen aan de hoge eisen van professioneel gebruik. Beitels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. In deze categorie vindt u onze SDS-max beitel in verschillende soorten en deze lichten we toe in onderstaande tekst. 

SDS-max puntbeitel

De SDS-max puntbeitel is beschikbaar in drie verschillende lengtematen. Dit type beitel heeft een puntig uiteinde en wordt veelal gebruikt in diverse steen- en betonsoorten voor het maken van verschillende aanpassingswerkzaamheden of hak- en sloopwerkzaamheden. Deze SDS-max beitel heeft zijn hoogste nauwkeurige slagkracht op één specifiek punt, andere beitels hebben dit niet.

SDS-max platte beitel

Deze SDS-max beitel is ook beschikbaar in drie diverse lengtematen. In tegenstelling tot het bovengenoemde type heeft de platte beitel een gerichter breekeffect door de platte kant van de beitel.

SDS-max spade beitel

Dit soort is verkrijgbaar in twee verschillende lengtematen en is eenvoudig te herkennen aan zijn vorm. Deze SDS-max beitel heeft de vorm van een schep, dat ook wel spade genoemd wordt. Dit type SDS-max beitel wordt meestal gebruikt voor het verwijderen van pleisterlagen, tegellijm, vuil of betonresten.

SDS-max tegelbeitel

In principe wordt het al duidelijk gemaakt in de naam van deze SDS-max beitel waarvoor deze geschikt is. Dit type is namelijk ideaal voor het verwijderen van tegels in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Het uiteinde van deze SDS-max beitel staat onder een hoek en dat maakt het eenvoudig om de tegels te verwijderen.

SDS-max gutsbeitel

Dit type beitel is het ideale gereedschap om smalle sleuven te maken in bijvoorbeeld beton- of steensoorten. Vaak wordt deze SDS beitel gebruikt wanneer er kabelgoten voor leidingen of kabels gemaakt moeten worden.

SDS-max sleufbeitel

De laatste in dit rijtje, maar zeker niet de meest onbekende, is de SDS-max sleufbeitel. Ook dit type beitel is redelijk eenvoudig te herkennen aan zijn speciale vorm. Zoals u wellicht kunt zien lijkt dit type op de bovengenoemde gutsbeitel, maar dan met een driehoek. Deze beitel wordt om de vorm ook wel vleugelbeitel genoemd en is ideaal om sleuven met kanaaldiepteregeling te maken in metselwerk.

SDS max beitel kopen

Bent u van plan om een SDS max beitel te kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In onze uitgebreide webshop vindt u een breed scala aan diverse soorten van de SDS max beitel. Of u nu op zoek bent naar een specifieke SDS max beitel voor een speciale klus of gewoon uw gereedschapscollectie wilt uitbreiden, wij hebben wat u nodig heeft.

Onze SDS max beitels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Ze zijn geschikt voor zware toepassingen en kunnen moeiteloos beton, steen en ander hard materiaal doorboren. Of u nu een professional bent die dagelijks met beitels werkt of een doe-het-zelver die af en toe klussen uitvoert, onze beitels zullen aan uw verwachtingen voldoen.

Indien u een groter aantal SDS max beitels nodig heeft dan wij op voorraad hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen en samen met u naar een passende oplossing te zoeken. We kunnen u informeren over de beschikbaarheid van beitels en de mogelijkheid om ze snel te bestellen. Naast de SDS max beitel bieden we ook de SDS plus beitels aan.

SDS-max beitel kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl!