In deze categorie vindt u ons aanbod recipro zaagbladen. De recipro zaagbladen zijn er in diverse uitvoeringen en geschikt voor verschillende materialen. De verschillende soorten zaagjes zijn onderverdeeld in categorieën die u hierboven ziet staan. We onderscheiden hierin de volgende zaagbladen:

  • Voor metaal
  • Voor hout
  • Voor vezel en gips
  • Universele recipro zaagbladen

Lengte zaagblad reciprozaag

Naast dat er zaagbladen bestaan voor diverse materialen heeft u ook keuze uit verschillende lengtes van de zaagblad reciprozaag. De zaagbladen reciprozaag hebben een werklengte die afhankelijk is van het te zagen materiaal. In de verschillende subcategorieën treft u de diverse zaagjes aan die geschikt zijn voor het type materiaal en daarbij ziet u de verschillende lengte maten van de zaagblad reciprozaag.

Dikte reciprozaagjes

Bij iedere soort zaagblad voor de reciprozaagjes heeft u de keuze uit verschillende diktes. Een dik exemplaar gebruikt u voor rechte zaagsnedes bij grof werk, de dunne reciprozaagjes zijn uitermate geschikt om rondingen te zagen.

TPI recipro zaagblad

Het TPI getal van de recipro zaagblad bepaalt de grofheid van de vertanding van het zaagblad. Hoe groter het TPI getal, hoe fijner de vertanding van het recipro zaagblad. Dus een recipro zaagblad met een TPI van 10 heeft 10 tanden per inch. 

Levensduur reciprozaagjes

De levensduur van onze reciprozaagjes is sterk afhankelijk van de manier waarop u er mee omgaat. Reciprozaagjes worden zeer warm tijdens gebruik en kan hierdoor verbranden. Op een goede reciprozaag zit een toerental regeling. Indien u in hard materiaal gaat zagen dient u het toerental te verlagen zodat uw reciprozaagjes lang meegaan.

Recipro zaagbladen koopt u bij Boorkopen.nl 

Bent u op zoek naar recipro zaagbladen en wilt u deze eenvoudig online kopen? Zoek niet verder, want bij Boorkopen.nl kunt u snel en gemakkelijk recipro zaagbladen bestellen. Wij bieden een breed assortiment aan hoogwaardige zaagbladen voor reciprozagen, waarmee u moeiteloos door verschillende materialen kunt zagen. 

Bij Boorkopen.nl begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom hebben we het bestelproces zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Met slechts een paar klikken kunt u de gewenste recipro zaagbladen selecteren, de benodigde specificaties kiezen en uw bestelling plaatsen. Onze website is overzichtelijk en informatief, zodat u gemakkelijk de juiste zaagbladen voor uw klus kunt vinden.

Reciprozaagjes kopen? Uiteraard bij Boorkopen.nl. Maak uw bestelling compleet met al onze zaagbladen of een metaalboor, houtboorbetonboor of gatenzaag.