Zaagblad reciprozaag

Een zaagblad voor een reciprozaag is er in vele uitvoeringen. We onderscheiden hierin de volgende verschillende recipro zaagbladen:

  • Reciprozaagjes voor metaal
  • Reciprozaagjes voor hout
  • Reciprozaagjes voor vezel en gips
  • Universele zaagbladen reciprozaag

Lengte reciprozaagjes

Bij iedere soort zaagblad voor de reciprozaag heeft u de keuze uit verschillende lengtes. De reciprozaagjes hebben een werklengte die afhankelijk is van het te zagen materiaal.

Dikte reciprozaagjes

Bij iedere soort zaagblad voor de reciprozaag heeft u de keuze uit verschillende diktes. Een dik exemplaar gebruikt u voor rechte zaagsnedes bij grof werk , de dunne reciprozaagjes zijn uitermate geschikt om rondingen te zagen.

TPI reciprozaagjes

Het TPI getal van de recipro zaagjes bepaalt de grofheid , hoe hoger het getal , hoe fijner de vertanding van het decoupeerzaagje.

Levensduur reciprozaagjes

De levensduur van een recipro zaagblad is sterk afhankelijk van de manier waarop u er mee omgaat. Een reciprozaagje wordt zeer warm tijdens gebruik en kan hierdoor verbranden. Op een goede reciprozaag zit een toerental regeling. Indien u in hard materiaal gaat zagen dient u het toerental te verlagen zodat uw reciprozaagje lang meegaat. Maak uw bestelling compleet en bekijk al onze zaagbladen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »