Stappenboor

12 ProductenPagina 1 van 1
Stappenboor 4-12 mm
Stappenboor 4-12 mm
€23,95
Stappenboor 6-20 mm
Stappenboor 6-20 mm
€38,95
Stappenboor 4-20 mm
Stappenboor 4-20 mm
€36,95
Stappenboor 6-25 mm
Stappenboor 6-25 mm
€64,95
Stappenboor 5-28 mm
Stappenboor 5-28 mm
€64,95
Stappenboor 4-30 mm
Stappenboor 4-30 mm
€68,95
Stappenboor 4-39 mm
Stappenboor 4-39 mm
€83,95
Stappenboor 6-30 mm
Stappenboor 6-30 mm
€74,95

Een goede stappenboor kopen of bestellen doet u in onze winkel of webshop. Wilt u een goede kwaliteit stappenboor kopen? Bij ons vindt u de juiste boor voor het boren in stappen in plaatwerk. Met een normale metaalboor is het bijna onmogelijk om een bestaand gat op te boren naar een andere diameter, maar met de juiste stappenboor lukt dit altijd. Een stappenboor bestaat namelijk uit een reeks van stappen in verschillende diameters. Er zijn veel verschillende stappen mogelijk per boor, let er bij de aanschaf van een stappenboor dus op welke u kiest. De meeste soorten zijn geschikt voor plaatwerk tot 4 mm dikte. Dit type boor boort, ontbraamt en verzinkt in één beweging. Net als bij alle bewerkingen van metaal wordt geadviseerd om boorolie te gebruiken voor de koeling, dit garandeert een lange stand tijd van de stappenboor. 

Diverse benamingen stappenboor 

De stappenboor kent diverse namen. Zo wordt deze boor waarmee u in stappen kunt boren in plaatwerk ook wel trappenboor, trapboor of getrapte plaatboor genoemd. Dit zijn dus verschillende benamingen, maar hiermee wordt altijd de stappenboor bedoeld. Een enkele keer wordt deze boor ook 'plaatboor' genoemd, dit komt doordat deze boor eigenlijk altijd wordt gebruikt om te boren in plaatwerk. 

Stappenboor diameters

De stappenboor wordt ook wel trappenboor genoemd. Dit komt doordat deze boor beschikt over een aantal 'trappen' om een bestaand gat op te boren naar een grotere diameter. In deze categorie vindt u diverse stappenboor met verschillende diameters. Zo zijn er bijvoorbeeld stappenboren die oplopen van 4 tot 12 millimeter, maar ook van 6 tot 30 millimeter. Het is vooraf noodzakelijk om te weten tot welke diameter u het bestaande gat wilt opboren. Zo kunt u namelijk de juiste stappenboor aanschaffen voor uw klus. Naast de diverse diameters van de stappenboren 

Stappenborenset

Naast de lossen stappenboren die u in deze categorie terugvindt, bieden wij ook een stappenborenset aan. Deze set is handig wanneer u met diverse stappenboren in projecten dient te werken. In deze cassette zitten drie diverse stappenboren van de maten 6-30, 6-20 en 4-12 millimeter. Naast dat u altijd de juiste boor voor plaatwerk bij de hand heeft, zitten deze stappenboren mooi opgeborgen in een cassette. 

Bestel uw stappenboor nu hier bij Boorkopen.nl!

De informatie die u heeft doorgenomen op deze pagina heeft er ongetwijfeld voor gezorgd dat ook u geïnteresseerd bent geraakt in het aankopen van een stappenboor. Wanneer u dat wenst te doen is het altijd interessant om de afweging te maken tussen enerzijds een losse boor of anderzijds een complete set. Indien u kiest voor de laatste optie krijgt u meteen de beschikking over meerdere stappenboren en dat bovendien ook nog eens tegen een extra interessant prijskaartje. Voor heel wat fervente klussers is het dan ook met zekerheid zo dat dit het overwegen meer dan waard kan zijn.

Ondanks het feit dat u hier bij Boorkopen.nl dus duidelijk aan het juiste adres bent voor het aankopen van stappenboren zijn er in ons assortiment uiteraard ook nog tal van andere exemplaren terug te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld tevens overgaan tot het aankopen van een verzinkboor of verschillende andere types van boren. Het loont dan ook zeker de moeite om u ook nog even te verdiepen in de rest van ons uitgebreide assortiment. In ieder geval, wanneer u niet alleen een stappenboor, maar mogelijk één of meerdere boren wenst aan te kopen tegen de meest interessante voorwaarden kunt u daarvoor dus altijd terecht hier bij Boorkopen.nl!