Metaalborenset

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

U bent aan het overwegen om een metaalborenset te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In deze categorie vindt u namelijk onze professionele sets. De metaalborenset is er in diverse vormen. Zo bieden wij HSS rolgewast, HSS geslepen, titanium gecoate en met cobalt gelegeerde metaalboren sets aan. Deze verschillende setjes zijn verkrijgbaar in diverse varianten qua inhoudsmaten, zo zijn er enkele sets tot 10mm en sets tot 13mm. Kijkt u naar de prijs van een metaalborenset dan zal u opvallen dat deze veel goedkoper zijn dan alle boren los kopen. Indien u dus een metaalboren set koopt heeft u de meest gebruikte maten op voorraad en kunt u deze wellicht aanvullen met maten die u wel nodig heeft maar niet in een set zitten. Bij de metaalboren set lopen de maten over het algemeen op per halve millimeter. 

Waarom een metaalborenset?

Waarom zou u nou een metaalboren set aanschaffen? Op deze vraag hebben wij een zeer goed antwoord. Een metaalborenset is namelijk zeer handig wanneer er diverse gaten geboord moeten worden van verschillende grootte. Daarnaast is zo'n set praktisch omdat u altijd de juiste boor in huis heeft. U kunt de metaalboren gemakkelijk bewaren in de metaalborenset. Zo weet u op welke plek de boren liggen en hoeft u niet te zoeken. Indien u een boor dient te vervangen, hoeft u geen complete set aan te schaffen maar kunt u een losse boor kopen om uw metaalborenset weer compleet te maken.

Welke metaalborenset?

Welke metaalborenset u het beste kunt aanschaffen ligt aan de klus die u wilt klaren. Ten eerste is het handig om te achterhalen tot welke maat voor u het meest praktisch is. Wij bieden namelijk sets aan van 16 en 25delig. Ten tweede is het noodzakelijk om te weten in welk soort metaal u wilt gaan boren. In onze webshop bevinden zich HSS rolgewalste, HSS geslepen en met cobalt gelegeerde metaalboren sets. Daarnaast bieden wij ook sets aan van stappenboren en gatenzagen.

HSS rolgewalste metaalborenset

De HSS rolgewalste metaalborenset bevindt zich in onze webshop in 16 en 25delig. Met deze HSS rolgewalste metaalboren is het geschikt om te boren in diverse soorten metaal zoals ijzer, zink, aluminium, koper, lood, staal en kunststof.

HSS geslepen metaalborenset

Bij de HSS geslepen metaalborenset heeft u keuze uit 16 en 25delig. De HSS geslepen metaalboor is van betere kwaliteit dan de HSS rolgewalste. Deze set kunt u aanschaffen wanneer u gemakkelijker of in dikkere metaal wilt boren.

HSS geslepen tin coated metaalborenset

De metaalboren set met titanium coating heeft qua boren dezelfde goede kwaliteit als de HSS geslepen variant, echter is deze nog voorzien van een titanium coating die ervoor zorgt dat de boor meer wrijvingswarmte kan verdragen.

Met cobalt gelegeerde metaalborenset

Ook bij de met cobalt gelegeerde metaalborenset kunt u kiezen uit 16 en 25delig. De cobalt boren zijn speciaal ontwikkeld voor het boren in RVS, inox en andere harde en moeilijk te verspanen metaalsoorten. Dus wanneer u van plan bent om te boren in moeilijk te verspanen metaalsoorten kunt u het beste een van deze sets aanschaffen. 

Stappenboor metaalborenset

Bent u van plan om een bestaand gat op te boren naar een grotere diameter? Dan kunt u het beste onze stappenborenset aanschaffen. Met onze stappenboren wordt het onmogelijke mogelijk. Deze metaalborenset is alleen verkrijgbaar in een 3delige set. 

Gatenzaag metaalborenset

Een gatenzaag set komt goed van pas wanneer u grote gaten wilt boren in de meest voorkomende plaatstaal soorten en RVS. Deze set bestaat uit 16 delen, zo heeft u altijd de juiste boor bij de hand. 

Metaalborenset kopen? Boorkopen voor alle metaalboren.