Metaalborenset

Filters
8 ProductenPagina 1 van 1

Overweegt u de aanschaf van een metaalborenset? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze selectie vindt u diverse professionele metaalborensets. Wellicht heeft u al opgemerkt dat deze sets verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en afmetingen. Wij bieden sets aan met HSS rolgewast, HSS geslepen, titanium gecoate en met cobalt gelegeerde boren. De metaalborenset is beschikbaar in diverse varianten qua inhoudsmaten, variërend van sets met boren tot 10 mm tot sets met boren tot 13 mm.

Een opmerkelijk voordeel van het aanschaffen van een metaalborenset is de prijs, aangezien deze aanzienlijk voordeliger is dan wanneer u alle boren afzonderlijk zou kopen. Door een metaalborenset aan te schaffen, heeft u de meest gangbare maten direct beschikbaar en kunt u deze eventueel aanvullen met maten die u nodig heeft, maar die niet in de set zijn opgenomen. De maten van de boren in de metaalborenset lopen over het algemeen op per halve millimeter. U koopt uw metaalborenset eenvoudig online in onze webshop! Toch op zoek naar een losse metaalboor? Die hebben we uiteraard ook in onze webshop. Om de boren lang te kunnen gebruiken is boorolie ook aan te raden.

Waarom een metaalborenset?

Waarom zou u nou een metaalborenset aanschaffen? Op deze vraag hebben wij een zeer goed antwoord. Een metaalborenset is namelijk zeer handig wanneer er diverse gaten geboord moeten worden van verschillende grootte. Daarnaast is zo'n set praktisch omdat u altijd de juiste boor in huis heeft. U kunt de metaalboren gemakkelijk bewaren in de set. Zo weet u op welke plek de boren liggen en hoeft u niet te zoeken. Indien u een boor dient te vervangen, hoeft u geen complete set aan te schaffen maar kunt u een losse boor kopen om uw metaalboren set weer compleet te maken.

Diverse soorten van de metaalborenset

Welke metaalborenset u het beste kunt aanschaffen ligt aan de klus die u wilt klaren. Ten eerste is het handig om te achterhalen welke maten van de boor het meest praktisch zijn voor u. Wij bieden namelijk sets aan van 16 en 25delig. Ten tweede is het noodzakelijk om te weten in welk soort metaal u wilt gaan boren. In onze webshop bevinden zich rolgewalste, geslepen en de met cobalt gelegeerde metaalborenset. Daarnaast bieden wij ook een metaalborenset aan van stappenboren en gatenzagen.

Metaalborenset kopen? Boorkopen voor al uw sets.