Tegelbeitel

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus tegelbeitel
SDS-plus tegelbeitel
€19,95
SDS-max tegelbeitel
SDS-max tegelbeitel
€61,95

Als het aankomt op het aanschaffen van een tegelbeitel, is Boorkopen.nl dé plek waar u moet zijn. In deze categorie treft u hoogwaardige varianten van de tegelbeitel aan. We bieden twee varianten aan: een met een SDS plus aansluiting en een met een SDS max aansluiting. Ontdek onze collectie en vind de juiste tegelbeitel die bij uw vereisten past!

Waar wordt de tegelbeitel voor gebruikt?

De tegelbeitel is een onmisbaar gereedschap voor het verwijderen van zowel wand- als vloertegels. De tegelbeitel is dus een essentieel gereedschap voor bijvoorbeeld renovatieprojecten in badkamers, keukens en andere betegelde ruimtes. Of u nu een ervaren klusser bent of een beginner die zijn eerste tegelproject aanpakt, de tegelbeitel biedt de perfecte oplossing om moeiteloos tegels te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.

Koop uw tegelbeitel SDS online!

Bent u op zoek naar een tegelbeitel? Bij ons bent u uiteraard aan het juiste adres. In ons assortiment treft u zowel een tegelbeitel met SDS plus als SDS max aansluiting. Beide tegelbeitels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ideaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld tegels in de keuken of badkamer.

De voorraad van onze tegelbeitels wordt altijd up-to-date gehouden en u kunt deze direct bestellen in onze online webshop. Hierdoor weet u altijd zeker dat de bestelde tegelbeitel bij ons eigen magazijn op voorraad zijn. Dit betekent dat we een snelle en betrouwbare levering kunnen garanderen, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten voordat u aan de slag kunt gaan met uw project. Naast de tegelbeitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de gutsbeitel.