Tegelbeitel

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
SDS-plus tegelbeitel
SDS-plus tegelbeitel
€18,95
SDS-max tegelbeitel
SDS-max tegelbeitel
€61,95

Tegelbeitel kopen? Bij Boorkopen.nl bent u uiteraard aan het juiste adres. In deze categorie treft u twee verschillende tegelbeitels aan. Een tegelbeitel met SDS plus aansluiting en een met SDS max aansluiting. 

Waar wordt de tegelbeitel voor gebruikt?

De tegelbeitel is ideaal voor het verwijderen van wand- en vloertegels in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Bent u van plan om aan de slag te gaan met een tegelproject? Dan is de tegelbeitel het geschikte gereedschap voor uw klus! Doordat het uiteinde van deze beitel onder een hoek staat komt u eenvoudig onder en achter tegels.

Koop uw tegelbeitel online!

Bent u op zoek naar een tegelbeitel? Bij ons bent u uiteraard aan het juiste adres. In ons assortiment treft u zowel een tegelbeitel met SDS plus als SDS max aansluiting. Beide tegelbeitels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ideaal voor het verwijderen van bijvoorbeeld tegels in de keuken of badkamer.

De voorraad van onze tegelbeitels wordt altijd up-to-date gehouden en u kunt deze direct bestellen in onze online webshop. Hierdoor weet u altijd zeker dat de bestelde tegelbeitel bij ons eigen magazijn op voorraad zijn. Dit betekent dat we een snelle en betrouwbare levering kunnen garanderen, zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten voordat u aan de slag kunt gaan met uw project. Naast de tegelbeitel bieden we diverse soorten beitels aan zoals de gutsbeitel.