Titanium borenset

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Een titanium borenset is een handige tool voor doe-het-zelvers en professionals die vaak moeten boren in dikke of harde metalen, uitgezonderd RVS en inox. Titanium is een sterk en duurzaam metaal dat bestand is tegen hoge temperaturen en slijtage. Dit maakt de titanium borenset uitermate geschikt voor het boren in harde metalen.

In deze categorie treft u twee diverse titanium borensets aan, beide met een andere inhoud. De boren in de titanium borenset zijn voorzien van een titanium coating die zorgt voor extra bescherming tegen slijtage. Het titanium zorgt er ook voor dat de boren beter bestand zijn tegen hoge temperaturen en wrijving, waardoor ze beter in dikkere metalen kunnen boren dan gewone boren.

Het kiezen van een borenset titanium 

Bij het kiezen van een borenset titanium is het belangrijk om te letten op de diameters van de boren die u nodig heeft. In deze categorie treft u een borenset titanium aan met 19 boren en een met 25 boren. In beide borensets zitten andere maten van de titanium boren. Het is dus van groot belang om na te gaan welke type het meest geschikt is voor de (uiteenlopende) klussen. 

Al met al is een borenset titanium een waardevolle investering voor iedereen die regelmatig moet boren in harde materialen. Met een goede set boren kun je snel en efficiënt gaten boren en door goed om te gaan met dit type boren heeft u er lang plezier van!

Bekijk ons assortiment en vul uw bestelling aan met bijvoorbeeld onze borenset professioneel of gatenboorset.