Houtboor 9 mm

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

U wilt een 9 mm houtboor kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 9mm gaten in hout kunt boren. Er komen meer soorten in aanmerking om in hout te boren dan alleen de traditionele houtboor van negen millimeter. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. Ja, wij gaan heel ver in het verlenen van service, alle mogelijke boren voor het boren van 9mm gaten in hout voor uw gemak bij elkaar gezet. In sommige diktematen is er weinig keus omdat fabrikanten deze niet maken, maar van de meeste maten is er volop keuze in soort en lengte. Er zijn veel verschillende soorten houtboren, enkele soorten die we aanbieden zijn: de speedboor, slangenboor, hardhoutboor, forstnerboor, gatenboor, maar ook de lange houtboor.

Machinale houtboor 9 mm

De machinale houtboor 9mm is de goede boor voor zachte houtsoorten. Deze boor is leverbaar in de normale lengte.
 
Machinale houtboor 9 mm
 

Slangenboor kort en lang

De slangenboor of ook wel balkenboor genoemd, is de perfecte 9 mm houtboor om gaten in houten balken van zachte houtsoorten te boren. De boor is leverbaar in twee lengtes, de korte van 230 mm en de lange houtboor van 460 mm.
 
Slangenboor 9 mm
 

Universeelboor

Deze universeelboor is te gebruiken als houtboor voor lichte werkzaamheden. De kop van de universeelboor is gemaakt om in meerdere materialen te kunnen boren maar is natuurlijk nooit een volwaardige vervanger van een houtboor.
 
Universeelboor 9 mm

Alle houtboren staan ook op de pagina met het complete overzicht met iedere houtboor waarbij u niet alleen de houtboor 9 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Zoals u ziet is er een ruime keuze wanneer u een houtboor 9 mm zoekt. Aan de hand van dit overzicht is de juiste 9 mm houtboor uitzoeken een stuk eenvoudiger geworden. Kunt u desondanks toch de geschikte houtboor 9 mm niet vinden, neemt u dan contact met ons op, we kunnen dan samen de beste keuze maken voor uw klus.
 

Levensduur houtboor 9 mm

Veel mensen vragen naar de levensduur van de houtboren die wij verkopen. Wij verkopen alleen goede kwaliteit boren, maar ook daarin zitten gradaties. De gewone machinale houtboor is uiteraard van een mindere kwaliteit dan een hardhoutboor maar het is niet altijd nodig om een houtboor van de beste kwaliteit te nemen als u bijvoorbeeld in zacht hout wilt gaan boren is een mindere kwaliteit ook vaak voldoende.

Korte of lange houtboor 9 mm kopen? Bij boorkopen.nl altijd de beste aanbieding.