Hardhoutboor 3 mm

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u onze hardhoutboor 3 mm. van deze maat bieden wij de machinale hardhoutboor en de houtboor met quicklock aansluiting aan. Uiteraard hebben we ook andere maten van de hardhoutboor in ons assortiment.

Ander type dan de 3 mm hardhoutboor

Toch niet van plan om in harde houtsoorten te boren of is deze hardhoutboor 3 mm niet de juiste boor voor uw klus? Dan bieden we diverse andere boren aan in deze specifieke maat. U kunt bijvoorbeeld in ons assortiment met iedere houtboor kijken. Speciaal voor u hebben we een categorie opgesteld waarin u alle boren op dikte gesorteerd kunt bekijken. Daarin vindt u dus een categorie met alle houtboren met een diameter van 3 mm.

Hardhoutboor 3 mm online aanschaffen

Niet elk type boor is beschikbaar in een kleine maat, maar de hardhoutboor is wel beschikbaar in 3 mm. In deze categorie treft u alle mogelijkheden tot deze maat. Bij de producten ziet u de daadwerkelijk voorraad. Deze voorraad komt overeen met de producten die wij in ons magazijn hebben liggen. Bestel uw hardhoutboor 3 mm eenvoudig in onze webwinkel.