Slangenboor 24 mm

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

In deze categorie vindt u diverse lengtematen van de balkenboor / slangenboor 24 mm. De slangenboor is in onze webshop beschikbaar in de lengtes 230, 320, 460 en 620 mm. Deze slangenboren zijn geschikt om te boren in zachte houtsoorten. 

Levensduur slangenboor 24 mm

Hoe lang de levensduur van onze 24 mm slangenboor / balkenboor is, is een veel gestelde vraag door onze klanten. De kwaliteit van deze houtboor is uitstekend, maar het is essentieel om er zorgvuldig mee om te gaan. Om ervoor te zorgen dat zowel de slangenboor als de balkenboor niet beschadigd raken, raden we aan een laag toerental te gebruiken. Dit voorkomt overmatige wrijving en de daaruit voortkomende warmte, waardoor het hout niet verbrandt.

Slangenboor 24 mm synoniem

De slangenboor 24 mm wordt ook wel balkenboor 24 mm genoemd. Dit komt doordat dit type boor vaak wordt gebruikt voor het boren van diepe gaten in balken. De spiraalvorm van de boor zorgt ervoor dat het boorstof goed afgevoerd wordt en er een schoon gat ontstaat. Indien u het woord balkenboor 24 mm ziet, weet dan dat dit een synoniem voor slangenboor 24 mm is.

24 mm slangenboor kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl.