Slangenboor 6 mm

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Op zoek naar een slangenboor of balkenboor met een diameter van 6 mm? Bij Boorkopen.nl vindt u een ruime selectie slangenboren in verschillende lengtes van 230, 320, 460 en 620 mm.

Slangenboor / balkenboor 6 mm voor hardhout

In deze categorie treft u diverse slangenboren aan met een diameter van 6 mm. Naast de normale slangenboren die geschikt zijn om te boren in zachthout, bieden we van de 6 mm slangenboor ook een variant aan die geschikt is om te boren in hardhout. De hardhout slangenboor 6 mm is ideaal voor het boren in zowel zachte houtsoorten als hardere houtsoorten zoals Azobé of Bankirai. 

Alternatieve opties voor de slangenboor 6 mm

Indien de slangenboor 6 mm niet helemaal geschikt is voor uw klus, bieden we diverse andere soorten houtboren aan met een diameter van 6 mm. Bekijk ons assortiment, vergelijk onze producten en beslis welk type boor het meest geschikt is voor uw klus. Indien u niet zeker weet of de slangenboor 6 mm het meest geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Uw balkenboor 6 mm komt snel uw kant op!

Onze balkenboor 6 mm, ook wel slangenboor 6 mm genoemd, zitten individueel verpakt in een koker. De producten liggen op voorraad in ons eigen magazijn, wat er voor zorgt dat we deze snel kunnen versturen. Bestel vandaag nog uw balkenboor 6 mm en profiteer van onze snelle levering!

6 mm slangenboor kopen? Natuurlijk bij Boorkopen.nl.