Slangenboor 8,5 mm

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Bent u op zoek naar een slangenboor of balkenboor met een diameter van 8,5 mm? Bij Boorkopen.nl hebben we een uitgebreid assortiment slangenboren met lengtes van 230 en 460 mm.

Slangenboor / balkenboor 8,5 mm voor verschillende houtsoorten

In deze categorie vindt u diverse slangenboren met een diameter van 8,5 mm. Deze hardhout slangenboren van 8,5 mm zijn ideaal voor zowel zachte houtsoorten als hardere houtsoorten zoals Azobé of Bankirai. Mocht de 8,5 mm slangenboor niet helemaal passen bij uw klus, dan hebben we ook andere houtboren met een diameter van 8,5 mm beschikbaar. Neem een kijkje in ons assortiment, vergelijk de producten en kies de boor die het beste bij uw project past. Twijfelt u over de meest geschikte boor? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen.

Uw balkenboor 8,5 mm snel geleverd!

Onze balkenboor van 8 mm, ook wel bekend als de slangenboor van 8,5 mm, wordt individueel verpakt in een handige koker. We hebben deze boren op voorraad in ons eigen magazijn, waardoor we ze snel kunnen verzenden. Bestel vandaag nog uw balkenboor van 8,5 mm en profiteer van onze snelle levering!

Op zoek naar een 8,5 mm slangenboor? Bij Boorkopen.nl bent u aan het juiste adres.