20 mm gaten boren in steen

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 20mm gaten in steen kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in steen te boren dan alleen de traditionele steenboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. In dit geval dus de steenboor 20mm, betonboor, SDS-plus betonboor en de 4-snijder SDS-plus betonboor.

Steenboor 20 mm

De 20mm steenboor is de goede boor wanneer u wilt boren in zachte steensoorten zoals baksteen , cellenbeton, kalkzandsteen of gips. Een lange steenboor in deze maat is er niet, indien gewenst kunt u dan de betonboor nemen waarin langere boren leverbaar zijn. De steenboor is de goedkoopste optie , maar wellicht niet de beste. Iedere steenboor staat ook op de pagina met het complete overzicht, waarbij u niet alleen de steenboor 20 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Indien u lange boren zoekt om te boren in steen, kijk dan bij de SDS boren.

Betonboor 20 mm 

De 20mm betonboor is de aangewezen boor om te boren en te klopboren in harde steensoorten en beton, maar is uiteraard ook als steenboor te gebruiken.

SDS-plus betonboor 20 mm

De 20mm SDS-plus betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in vier lengtes, ook de extra lange van 600 mm.

SDS-plus 4-snijder betonboor 20 mm

De 20mm SDS-plus 4-snijder betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop. De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor.

Steenboor kopen? Boorkopen.nl