24 mm gaten boren in steen

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Om het voor u gemakkelijk te maken treft u in dit overzicht alle boren aan waarmee u 24mm gaten in steen kunt boren. Er komen meer boren in aanmerking om in steen te boren dan alleen de traditionele steenboor. Omdat u normaal gesproken in iedere categorie afzonderlijk moet zoeken naar de beste boor voor uw klus, staan ze in dit overzicht netjes gerangschikt. In dit geval dus de SDS-plus betonboor en de 4-snijder SDS-plus betonboor die ook als steenboor gebruikt kunnen worden. Alle steenboren staan ook op de pagina met het complete overzicht, waarbij u niet alleen de steenboor 24 mm vindt maar ook alle andere maten. Ze zijn bijna allemaal in verschillende lengtematen leverbaar. Indien u lange boren zoekt om te boren in steen, kijk dan bij de SDS boren.

SDS-plus betonboor 24 mm

De 24mm SDS-plus betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop en is leverbaar in drie lengtes, namelijk 250mm, 310mm en de extra lange van 450mm.

SDS-plus 4-snijder betonboor 24 mm

De 24mm SDS-plus 4-snijder betonboor is de perfecte boor om te boren of te klopboren in steen en (gewapend) beton indien u beschikt over een boormachine met een SDS-plus boorkop. De boor zorgt voor een mooier boorgat en boort sneller dan de standaard 2-snijder boor.