Naast boren kunt u in deze webshop ook batterijen kopen. Wellicht een vreemde combinatie op het eerste gezicht echter bijna alle soorten batterijen verkopen we al sinds 2012 in een separate webshop en omdat veel mensen die boren kopen ook behoefte hebben aan onze batterijen kregen we zeer vaak de vraag waarom het assortiment in deze webshop niet beschikbaar was, het scheelt immers veel tijd door ze direct mee te bestellen. We hebben daar gehoor aan gegeven en zodoende kunt u ook in deze shop alle batterijen kopen. uiteraard geldt bij de batterijen ook wat voor de boren geldt, de voorraad batterijen die u ziet staan zijn ook echt op voorraad en dus direct beschikbaar.

Wat voor soort batterijen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten batterijen die onderverdeeld worden in chemische samenstelling zoals bijvoorbeeld alkaline of lithium. Er zijn wegwerp batterijen en oplaadbare batterijen, ook daarin zijn weer verschillende soorten. De meeste van deze soorten zijn hier te koop. Staan ze niet in de shop dan kunt u uiteraard een bericht sturen en kunnen we de soort die u zoekt vaak wel leveren.

Wat zijn de beste batterijen?

Vaak wordt gevraagd wat de beste batterijen zijn. Die vraag is echter niet te beantwoorden. Voor iedere toepassing kan een andere soort de beste batterij zijn. Vaak wordt er ook gevraagd welk merk batterijen het beste is. Ook hier zit niet veel verschil zolang het A-merk batterijen zijn. In deze shop worden dan ook alleen batterijen verkocht met gegarandeerde prestaties.

Maak uw bestelling compleet met onze metaalboren, houtboren, betonboren, gatenzagen en decoupeerzaagjes