De D batterijen vallen bijna niet te missen. Deze batterij is namelijk de dikste batterij in de soort van ronde batterijen. Binnen de D batterijen bestaan er twee verschillende. Zowel de alkaline als de oplaadbare D batterij bieden wij aan in onze webshop van diverse merken zoals Duracell, Duracell Procell, Ansmann, Varta en Energizer. Vanwege zijn grote formaat en gewicht moge het duidelijk zijn dat u dit type alleen tegenkomt in toepassingen waar veel energie gevraagd wordt, hetgeen ze dan ook leveren. 

Types D batterij

Onze D batterijen zijn er in zowel alkaline als in oplaadbare varianten. Vaak krijgen we de vraag waarom we geen zinc-carbon D batterijen verkopen. Dit zijn de goedkoopste D batterijen op de markt maar deze batterijen houden het niet lang vol dan andere batterijen. Deze batterijen leveren in het algemeen enorm weinig vermogen. Om deze reden verkopen wij deze batterijen niet. We verkopen namelijk alleen de beste D batterijen. U kunt het beste kiezen uit een alkaline of een oplaadbare batterij kiezen voor uw apparaten. De alkaline D batterijen zullen het langer in uw apparaat uithouden maar de oplaadbare variant kunt u heel vaak opnieuw opladen. Voor welk type batterij u kiest, is aan u. Let er op wanneer u voor oplaadbare D batterijen kiest u ook een oplader nodig heeft. Deze kunt u uiteraard ook bij ons aanschaffen. 

Namen D batterij

De D batterij kent diverse namen die toch regelmatig gebruikt worden door mensen. Zowel de alkaline als de oplaadbare D batterij kent diverse namen. De alkaline D batterijen worden ook wel LR20, MN1300, UM1, AM1 en mono genoemd. Wanneer u een van deze aanduidingen hoort, kunt u er vanuit gaan dat de alkaline D batterij bedoeld wordt. De oplaadbare variant wordt ook wel eens HR20 genoemd. 

Accessoires

Heeft u een oplaadbare D batterij of bent u van plan om deze aan te schaffen? Dan is het handig om hiervoor een oplader in huis te hebben. Let er op dat u alleen oplaadbare D batterijen hierin kunt opladen, de andere types zijn namelijk niet-oplaadbare batterijtjes en kunnen dus niet opgeladen worden. Doordat er veel diverse batterijen op de markt zijn bestaan er ook diverse opladers. Er zijn namelijk opladers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld AA en AAA batterijen maar wij bieden ook universele opladers aan. In deze universele oplader kunt u vrijwel bijna alle oplaadbare batterijen in opladen, dus ook oplaadbare D batterijen. Ook voor Accessoires van de D batterij bent u bij ons aan het juiste adres!

Kijk ook eens bij alle batterijen, houtboren, betonboren, metaalboren of wellicht heeft u behoefte aan een gatenzaag of decoupeerzaagjes, deze zijn allemaal uit eigen grote voorraad leverbaar.