Een lange betonboor kopen of bestellen doet u eenvoudig in onze webshop. In veel situaties volstaat een korte betonboor of steenboor prima. Echter, in bepaalde gevallen is het noodzakelijk om gebruik te maken van een lange betonboor

Diverse lange betonboren

Binnen deze categorie treft u een ruime selectie aan van lange betonboren in verschillende diktes. Voor de meeste diktes hebben we zelfs diverse lengtematen beschikbaar, zodat u altijd de juiste lange betonboor kunt vinden voor uw klus. Onze lange betonboren zijn tevens bruikbaar als lange steenboor, mocht u daarnaar op zoek zijn.

Zoals al eerder gezegd zijn de lange betonboren verkrijgbaar in diverse varianten. Het is essentieel om de juiste variant te kiezen, omdat niet elke betonboor, inclusief de lange variant, in elke boormachine past. We onderscheiden drie aansluitingssystemen: de ronde aansluiting, geschikt voor boormachines met een ronde aansluiting, de SDS-plus aansluiting en de SDS-max aansluiting. Alle drie de systemen maken het mogelijk om met lange betonboren te werken, maar het is belangrijk om het juiste type te kiezen dat compatibel is met uw boormachine. Op onderstaande afbeeldingen ziet u de diverse lange betonboren uit ons assortiment.

Ronde aansluitingSDS-plusSDS-max
lange betonboorlange sds plus boorlange sds max boor
   

Onze lange betonboren zijn een veelzijdig gereedschap

Onze lange betonboren zijn een veelzijdig gereedschap die niet alleen geschikt zijn voor het boren in beton, maar ook uitstekend presteren bij het boren in steen. Of het nu gaat om baksteen, kalksteen of andere steensoorten, lange betonboren kunnen verschillende soorten gesteente met gemak doordringen. Door te kiezen voor de juiste boordiameter en lengte, kan men de gewenste diepte bereiken.

Lange betonboor eenvoudig bestellen bij Boorkopen.nl

Vaak zijn de standaard lengte betonboren voldoende. Echter, voor klussen waarbij diepe gaten in beton geboord moeten worden, zoals het doorboren van dikke betonnen elementen, is een lange betonboor meestal de meest geschikte keuze. Boorkopen.nl heeft een uitgebreid assortiment aan lange betonboren, zoals u altijd de optimale boor kunt vinden voor uw specifieke klus. 

Bij Boorkopen.nl verloopt het bestelproces moeiteloos. U kunt uw gewenste lange betonboren eenvoudig online bestellen en ze worden snel bij u thuis bezorgd. Als u echter de voorkeur geeft aan persoonlijke afhaling, bent u van harte welkom in ons magazijn in Roermond. Dit is bijzonder handig als u in de buurt bent en snel behoefte heeft aan uw lange betonboren. Bij Boorkopen.nl streven we naar topkwaliteit en service. We begrijpen het belang van geschikt gereedschap en daarom bieden we een ruime selectie hoogwaardige lange betonboren aan. Of u nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, bij Boorkopen.nl vindt u zeker de lange betonboren die nodig zijn om uw project met succes te voltooien.

Zoals u ziet is er genoeg keuze, zowel in systeem als in lengte. Met de juiste lange betonboor zult u uw klus eenvoudig klaren. Koop uw lange betonboor hier bij ons in de webwinkel!