AAA batterijen zijn kleinere en lichtere batterijen dan de bekende AA uitvoering. Steeds meer apparaten maken gebruik van deze kleine en compacte energiebronnen. Binnen de AAA batterijen zijn er, net zoals de AA batterij, diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Deze verschillende batterijen zijn in onze webshop te vinden. De AAA batterijen zijn namelijk verkrijgbaar in de alkaline, lithium en oplaadbare variant te krijgen. Bent u op zoek naar AAA batterijen naast uw boren of juist alleen batterijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
 

AAA batterij kopen

U bent van plan om een AAA batterij te kopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vast en zeker vraagt u zich af, waarom een borenshop batterijen verkoopt. Sinds 2012 hebben wij naast Boorkopen.nl een webshop in batterijen. De afgelopen jaren kregen we steeds vaker de vraag van klanten of ze ook batterijen bij hun boren konden bestellen. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om ons batterijenassortiment toe te voegen aan deze webshop. Dit maakt het voor u gemakkelijk om boren en batterijen samen te bestellen en dat scheelt weer één keer verzendkosten. De AAA batterijen die wij aanbieden zijn alleen van A-merken. Denk hierbij aan Duracell, Varta, Energizer, Panasonic, Ansmann en Philips. Daarin zijn ook nog eens een aantal andere varianten beschikbaar. De AAA batterij is er namelijk in de alkaline, lithium en oplaadbare variant te koop. Boorkopen.nl is dus het geschikte adres om uw AAA batterij evenals uw boren aan te schaffen. 
 

Verschillende AAA batterijen

Al eerder is gezegd dat er verschillende AAA batterijen op de markt zijn. Een daarvan is de AAA alkaline batterij. Deze is geschikt voor veel apparaten en is een zeer krachtige batterij. Deze alkaline variant wordt vaak gebruikt in draadloze toetsenborden, camera's en vaak ook in elektrisch speelgoed en afstandsbedieningen. De AAA alkaline is een wegwerp batterij. Wanneer deze leeg is kan deze niet opgeladen worden en dient deze weggegooid te worden bij het chemisch afval. Levert de alkaline soort niet voldoende vermogen? Dan is wellicht de lithium AAA batterij de geschikte oplossing. De lithium variant heeft namelijk een grotere lading en kunt u gebruiken voor vele toepassingen die meer energie vergen. Naast deze twee varianten bestaat er nog een oplaadbare batterij. Deze levert iets minder spanning maar kan wel heel vaak opgeladen worden en opnieuw gebruikt worden. 
 

Oplader voor AAA batterijen

Voor de oplaadbare AAA batterijen kunt u natuurlijk een batterij oplader aanschaffen. In ons assortiment bevinden zich een aantal batterijenopladers, zowel goedkopere als duurdere. Met sommige batterijladers kunt u diverse soorten batterijen opladen en met sommige batterijladers kunt u alleen de AA en AAA variant opladen. Het is aan u om te overwegen of u iets meer geld wilt investeren maar vervolgens wel alle mogelijke batterijen kunt opladen of minder geld wilt uitgeven maar alleen een of twee types batterijen kunt opladen. 
 

Boren en batterijen

Wellicht lijkt het in eerste instantie een gekke combinatie; boren en batterijen. Misschien heeft u het al hierboven gelezen. Sinds 2012 zijn wij actief in het verkopen van batterijen onder de naam batterijenstunter.nl. Veel klanten hebben ons al jaren gevraagd of zij boren en batterijen in één keer kunnen bestellen zodat zij maar een keer de verzendkosten hoeven te betalen. Hierom hebben wij besloten om een deel van ons assortiment van de meeste verkochte soorten op deze website aan te bieden. U kunt de batterijen die u nodig heeft nu eenvoudig bestellen met uw benodigde boren. 

Kijk ook eens bij alle batterijen, houtboren, betonboren, metaalboren of wellicht heeft u behoefte aan een gatenzaag of decoupeerzaagjes, deze zijn allemaal uit eigen grote voorraad leverbaar.